ÉlménySpanyol – Blog

Online Spanyol árbefagyasztás videó

Készítettünk egy rövid, 90mp-es videót arról, hogy mit kapsz, ha aktív tanulóként csatlakozol hozzánk.
Olvasd tovább »

Új év, új leckében! – Tanulj velünk spanyolul!

A “Mindennapi spanyol” című fejezetünkben az évhez köthető legfontosabb kifejezéseket vesszük sorba.
Olvasd tovább »

Új lecke struktúra az Online Spanyolban

2023-ban is folyamatosan fejlesztjük az Online Spanyol oldalunk. Ennek első lépéseként elkezdtük átalakítani a Tudásbázisunk leckestruktúráját. Így jobban átláthatóak, rendezettebbek az egyes leckéinkhez tartozó tartalmaink.
Olvasd tovább »

Online Spanyol ÁRBEFAGYASZTÁS!

Kedves, leendő Online Spanyol Tanulónk!Szeretnél az 50%-os emelés helyett a befagyasztott, 2021-es árainkon tanulni tőlünk? 
Olvasd tovább »

A spanyol “SER, vagy ESTAR” című leckénk párbeszéde animációban

Ismét a kezdőknek, az első fejezethez készült egy videós animáció. Ebben a párbeszédben azt gyakoroljuk, hogy mikor, milyen mondatnál kell használni a spanyol nyelvben a SER és mikor az ESTAR létigéket.
Olvasd tovább »

Spanyol névelők és főnevek gyakorló játékok

Tegnap kitettünk egy spanyol nyelvi szógyakorló videót a “Névelők és főnevek” című leckénkhez. Azt is megígértük, hogy adunk hozzá egy ellenőrző teszt feladatot. Két új játék került fel a lecke gyakorló részére, ezek közül az egyiket nyilvánossá tettük, ime:
Olvasd tovább »

Spanyol szótanulás, szógyakorlás – a “Névelők és főnevek” című leckénkből

Ma ismét hoztunk egy spanyol szótanuló, szógyakorló videót, a “Tudásbázisunk” első fejezetéből, a “Névelők és főnevek” című leckénkből 42 szót. A videóban Fernanda hangosan mondja a szavakat, időt hagy neked, hogy ismételd utána, majd megismétli.
Olvasd tovább »

Online Spanyol – Quizlet mobil minitréning

Elkészült a Quizlet videós minitrénigünk folytatása, amiben a mobil alkalmazást mutatjuk be.
Olvasd tovább »

Új szótanuló videó Ricardo-val, új YouTube lejátszási lista

Megérkezett Ricardo barátunk új videója, amivel a kezdőknek segít a szótanulásban.Ha már tanulónk vagy, akkor a videót a “Parte 1 / SER létige és használata” című leckénk alján találod.
Olvasd tovább »

30 spanyol szó az erőszakról

Október 2 az Erőszakmentesség nemzetközi világnapja. Ebből az alkalomból összeválogattunk neked 30 erőszakkal kapcsolatos spanyol szót.
Olvasd tovább »

Személyre szabott, spanyol nyelvtanulási stratégia az Online Spanyol segítségével

Készítettünk számodra egy személyre szabott spanyol nyelvtanulási stratégiát és erről egy 20 perces videót. A videóban Laci bemutatja a stratégiát és elmagyarázza, hogy miként lesz ez személyre szabott.
Olvasd tovább »

Online Spanyol hírlevelek

Az Online Spanyol tanulóinknak hetente küldünk hírlevelet, amiben bemutatjuk az újdonságainkat, a legfrissebb tartalmainkat. Kattints egy dátumra és olvasd el!
Olvasd tovább »

Spanyol kijelentő, kérdő, tagadó mondatok, új videóval

Örömmel jelentjük, hogy ezen a héten elkészült a leckénk videós összefoglalója. Alma és Alvaro segítségével végigmegyünk a spanyol kijelentő, a kérdő és a tagadó mondatokon. 
Olvasd tovább »

Itt a szeptember, kezdődik a suli

Nem mindenki örül neki. Szakállas mém, de imádjuk:“-Nem akarok visszamenni az iskolába! – Meg kell tenned, te vagy a tanár!”
Olvasd tovább »

Vissza a suliba – Volver a la escuela

Itt a szeptember, kezdődik az iskola. Ebből az alkalomból összeszedtünk 20 spanyol szót az iskolával kapcsolatban. Mennyi idő alatt találod meg a szavakat a képen? Húzd be őket a játékban!
Olvasd tovább »

Tanulj spanyolul az otthonod kényelméből!

Nyakunkon az ősz, készülünk a suliszezonra. Ez a borítókép most került fel a Facebook oldalunkra, de nézzük, hogy mikkel készülünk, miket kaphatsz, ha most aktiválod a spanyol tanulói tagságod! Az alábbiakban néhány gondolatot, néhány információval szeretnénk segíteni téged a spanyol tanulásodban.
Olvasd tovább »

Államalapításunk ünnepére, Augusztus 20-ra készítettünk egy játékot

Készítettünk neked egy ünnepi kvízt. Mennyi idő alatt tudod megoldani? Add meg a keresztneved és ha gyors vagy, akkor a végén bekerülsz a ranglistába! A szavakat Quizlet szókártya-csomagban is elkészítettük neked. Sok sikert a játékos tanuláshoz!
Olvasd tovább »

Neked ajánljuk az Online Spanyol oldalt?!

Összeszedtünk 25+1 indokot / motivációt, hogy kinek javasoljuk, miért ajánljuk pontosan neked az Online Spanyol oldalunk. Magadra ismersz valamelyik pontban?
Olvasd tovább »

Spanyol nyelvtanulás online, a strandon!

Szeretnél nyáron spanyol nyelven tanulni? Nem akarsz iskolába járni? Szerinted is jobb a strandon, a napernyő alatt, a hűvös árnyékban koktélt szürcsölve, játszva tanulni a spanyol nyelvet? Szerintünk is!
Olvasd tovább »

Szerszámok spanyolul pasiknak és barkácskedvű lányoknak

Nagy fába vágtátok az “hache”-teket! Itt a nyár, lehet barkácsolni, lakást felújítani, fúrni, faragni. Egy barátunk nemrég apartmant vásárolt Spanyolországban a tengerparton. Maga újította fel, így a barkácsboltban jól jött volna neki ez a szócsomag.
Olvasd tovább »