Online Spanyol ÁRBEFAGYASZTÁS!

Kedves, leendő Online Spanyol Tanulónk!
Szeretnél az 50%-os emelés helyett a befagyasztott, 2021-es árainkon tanulni tőlünk? 

Ha most fizetsz elő, akkor még a régi áron, 9.900 forintért kapod meg az havi előfizetésed egészen addig, amíg aktív tanulónk maradsz. Ez a kedvezményes előfizetési ár vonatkozik a már meglévő aktív tanulóinkra is.
2023 február elseje után, már csak 14.990 forintos havi előfizetéssel lehet csatlakozni a rendszerünkhöz.

Sajnos eljött az idő, nekünk is emelnünk kell az előfizetési árainkon. 2021-ben, éppen az inflációs bumm előtt indítottuk az oldalunkat 9900Ft-os havidíjjal, ami mára nagyjából fele annyit ér. Az indulásunk óta, az üzemanyagárak, a rezsiköltség, az élelmiszer, vagyis az alapvető megélhetési költségeink megduplázódtak. Egyéni vállalkozóként szívünk-lelkünk beletéve, ebből élünk és szeretnénk továbbra is ezzel foglalkozni. Továbbra is a legmagasabb színvonalon szeretnénk segíteni, tanítani benneteket.
Ehhez sajnos elkerülhetetlen az áremelés. Ha az eredeti árainkat szeretnénk megtartani, akkor minimum meg kellene duplázni az előfizetésünk, de úgy érezzük, hogy ez vállalhatatlan terhet jelentene az új tanulóknak. Ezért idén megpróbáljuk a költségeink részét más módon előteremteni, hogy ezzel is segítsünk neked.

A szolgáltatásunk minőségéből nem akarunk engedni. Továbbra is készítjük az újabb és újabb élményanyagokat, fejlesztjük a rendszerünket. Sok tervvel és meglepetéssel készülünk 2023-ban is. Reméljük, hogy mielőbb te is csatlakozol a tanulói közösségünkhöz, és aktív tanulóként köszönthetünk!

Írj üzenetet! / Szólj hozzá!