Visszajelzések, ajánlások


Tanulóink írták rólunk. Köszönjük nekik a visszajelzéseket!

“Visszajelzések, ajánlások” bejegyzéshez 36 hozzászólás

 1. Sziasztok!
  Nagyon örülök,hogy rátaláltam erre az oldalra, és hálás vagyok ezért az egészért,hogy ilyen fantasztikus tanulási módszert dolgoztatok ki.
  Naponta több órát is képes vagyok a gép előtt tölteni,észre sem veszem és repül az idő..
  Azt veszem észre,hogy , és bizony órákat foglalkozom vele!Imádom a feladatokat.. a kvízeket, keresztrejtvényeket.
  Arról nem is beszélve,hogy a magyarázatok is végre itt érthetőek.. 68 éves vagyok ,és számomra is teljesen tanulható, élvezetes..
  Természetesen az árával is elégedett vagyok, a havi díjat szinte meg sem érzem…
  Csak ajánlani tudom mindenkinek aki tanulni akar.. ez egy igazán jó döntés volt részemről.
  Már rengeteg könyvet megvettem, beiratkoztam különféle kurzusokra, de ilyen jó egyik sem volt!!
  Télen is kint voltunk Spanyolországban, és már meg mertem szólalni … olyan jó érzés volt…
  Köszönöm !!

 2. Kedves Lia és Laci!

  Körülbelül egy hónapja regisztráltam az oldalatokra, és bár még nagyon messze vagyok a perfekt spanyol szinttől, azt már most kijelenthetem, hogy nagyon tetszik az Online Spanyol! 😊
  Nagyon klassz, hogy az ember kedvétől függően tanulhat egy kis nyelvtant vagy énekelhet egy spanyol dalt, esetleg a spanyol szokásokkal ismerkedhet meg. A tanulást kifejezetten élvezetessé teszik a Quizlet, valamint a Wordwall játékok. A rövidebb blogbejegyzéseket is nagyon ötleteseknek találom! 😃
  Egy szó mint száz, örülök, hogy belevágtam a spanyolba, és hogy ezt Nálatok tettem! ☺️
  Köszönöm! 🥰

 3. Kedves Lia és Laci!

  Kicsit elkalandoztam, de visszatértem, mert itt megtaláltam azt amire szükségem van. Játékos, egyszerű tanulás bármikor. A feladatok és a játékok is nagyon érdekesek, lekötik az embert. Észre sem veszed és már meg is tanultál 5-10-20 új szót vagy kifejezést. Örülök, hogy visszatértem és igyekszem minden nap időt fordítani a spanyoltanulásra. Köszi nektek!

 4. Kedves Lia és Laci!
  68 éves nyugdíjas vagyok. A lányomék Tenerifén élnek, a vőm „kanárió”. Gyakran vagyok náluk, ezért fontos számomra, hogy önállóan is elboldoguljak a spanyol környezetben, de még fontosabb, hogy szót tudjak érteni a vőmmel 😊.
  Nagyon örülök, hogy rátaláltam az Online Spanyolra! Ez a tanulási forma abszolút megfelel a képességeimnek (a koromnál fogva nekem egy kicsit hosszabb időt vesz igénybe a bevésés 😒). Saját ütememben haladhatok, addig ismételhetek egy-egy leckét, amíg nem érzem biztosnak a tudásomat és bármikor, bárhol foglalkozhatok a tananyaggal ahogy az időm engedi. Nap mint nap nagy tisztelettel és csodálattal fedezem fel a profizmust abban a hatalmas munkában, amit befektettetek azért, hogy valóban élmény legyen a nyelvtanulás. Minden nap alig várom, hogy foglalkozhassak a tananyaggal. Annyira bele tudok merülni a változatos tanulási formákba (érthető nyelvtan, szórakoztató feladatok, videók stb.), hogy észre se veszem és már eltelt 2,5 óra. Ráadásként ott vannak a Quizlet szókártyák, amelyekkel – a programban automatikus lejátszásra állítva – főzés/takarítás közben gyakorolhatom a szavakat. Az Anki program pedig kíméletlenül emlékeztet a felejtésre😒. És még ott van a 800 szavas kihívás, a ChatGPT „MI” kurzus, az „ÉlménySpanyol” blokk, amelyekkel kezdő lévén még nem is tudtam foglalkozni, de alig várom! El sem tudom képzelni, hogy hány órás „élő” nyelvtanfolyammal lenne egyenértékű az eddig elvégzett munkám. Ezért számomra  abszolút megéri a havi díj. 
  Kedves Nyugdíjas Társaim! Szerintem az OnlineSpanyol szórakoztatóbb a rejtvényfejtésnél. Vegyük fel a harcot a „szellemi lelassulás” ellen!
  Köszönet Liának és Lacinak a gondoskodó odafigyelésért és bíztatásért is!

  • Kedves Ágnes! Nagyon meghatottak a szavaid, köszönjük szépen a visszajelzést és az ajánlást. Igyekszünk a jövőben is azért dolgozni, hogy szórakoztatóan és élvezetesen tanítsuk ezt a csodálatos nyelvet.
   További jó tanulást és jó szórakozást kívánunk az oldalunk használatához.
   Baráti üdvözlettel: Lia és Laci

 5. Sziasztok!

  Egy hónapja kezdtem a tanulást, lassan haladok család, munka, fősuli mellett,de tetszik a játékos, interaktív tanulás, tetszik a leckék felépítése, sokszínűsége.
  Célom, hogy őszig sokat tanuljak, mert szeretnénk akkor egy hétre spanyol nyelvterületre utazni pihenni, ne okozzon gondot ha meg kell szólalni😁
  Köszönöm a munkátokat, szuper ez az oldal.
  Szeretettel:Andi

 6. Sziasztok!

  Nos, nem is tudom hol kezdjem 🙂 november végén kezdtem ezen az oldalon. Készülünk kiköltözni Spanyolországba és gondoltam nem árt némi tudás. Nézegettem, kipróbáltam a 3 napot, és itt ragadtam. Konkréten annyira, hogy már rendesen hiányzik ha nem tudok belépni. Lassan haladok, sokat vissza-vissza térek, hogy ismételjek, vagy bele nézek egy-egy új dologba, hogy a nyelvtan mellett a szavakat is gyarapítsam. „Szerencsés” vagyok, mert éjszaka is dolgozom és amúgy meg korán kelő vagyok, így amikor van 10-20 percem belépek……és egyszer csak azt veszem észre, hogy már több óra is eltelt 🙂 szóval megvagyok fertőzve, jól érzem itt magam és úgy gondolom, hogy ha valaki komolyan megakar tanulni spanyolul, annak itt a helye! A feladatok szórakoztatóak és rendesen lekötik az embert, de mégis megmarad, tanít. Tényleg egy ÉLMÉNY! Hálás vagyok, hogy itt lehetek és remélem, ha kint élek majd, megszólalni sem lesz nehezebb, mint itt tanulni! 🙂
  Köszönöm nektek az áldozatos munkátokat!

 7. Sziasztok!

  Nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldalra. Igazán profi, szórakozva lehet tanulni.
  Könnyű használni. A feledatok és a nyelvtan is nagyon jó. A kiejtésben nagyon sokat segít Alvaro.
  Ajánlom mindenkinek akinek kevés az ideje de van elszántsága.

 8. Sziasztok!
  Nagyon örülök hogy rátaláltam az oldalra, régóta szerettem volna megtanulni spanyolul. Nagyon tetszik az oldal. Könnyű használni, és érthetően magyarázza el a nyelvtani részeket. Nagy segítség, hogy „Alvaro” segít a kiejtésben. És külön öröm, hogy bármikor rendelkezésemre áll.

 9. Sziasztok!
  Nagyon örülök hogy rátaláltam az oldalra, régóta szerettem volna megtanulni spanyolul, de a munkám miatt nagyon kevés az időm és többnyire akkor érek rá, amikor a nyelvtanárok már nem. Ez az oldal megoldás erre, mindent biztosít, amit egy nyelvtanár, érthető nyelvtan, kiejtés, játékos tanulás, gyakorlás, szótár is egyben. Most már tényleg csak rajtam múlik, meddig jutok el.
  További sok tanulót kívánok, szuper az oldal, mindenkinek csak ajánlani tudom.
  Kriszti

 10. Kedves Lia és Laci!
  Ajándékba kaptam a fiatalabbik lányomtól a spanyol nyelvtanulás lehetőségét. Az ő párja spanyol, így lesz kivel beszélgetnem. Eleinte bátortalanul álltam hozzá, mert 60-hoz közeledve elég vegyesek az érzéseim, tapasztalataim a nyelvtanulásról úgy általában. Ez az online felület nagyon a szívemhez nőtt az egy hónap alatt. Miért? Jó a módszer, játékos, sokrétű, élvezetes, eredményes. Órákat vagyok képes eltölteni az oldalon munka után. A lényeg ragad rám a spanyol, a mediterrán életérzéssel együtt.
  Köszönöm mindkettőtöknek és a csapatnak!

 11. Sziasztok!

  Örülök, hogy rátaláltam erre a platformra. A koncepció számomra tökéletes, akkor és annyi ideig tanulok, amit enged a szoros napi beosztásom. Nagy öröm számomra, hogy egyáltalán nincs szükség szótárra, minden egy-két kattintással előttem van és meghallgathatom a helyes kiejtést is. A változatos tanulási módok (nyelvtan, szókártyák, kvíz, videók, stb.) lehetővé teszik, hogy folyamatosan a képernyő előtt ragadjak, újabb és újabb részeket nézzek át és teszteljem a friss tudásomat. Még csak pár hete használom, de alig várom, hogy újabb és újabb tartalmakat és funkciókat ismerjek meg az oldalon. Gratulálok nektek és köszönöm ezt a nagyszerű megoldást!

 12. Sziasztok! Gratulálok az Online Spanyol létrehozásához! Harmadik nap után azt hiszem kezdek függő lenni, Szó szerint beszippantott az egész! Teljesen kezdő szinten vagyok, nagyon élvezetes a tanulás a sok „szósegédlettel”, a játékos feladatok nagyon szuperek, és az élményspanyol.. .Ma este csak bele akartam nézni a videóklippekbe,, … és késő estig itt ragadtam 🙂 Annyira Jóóó! Köszi!!

  • Kedves Edit!
   A legnagyobb öröm számunkra, ha ilyen visszajelzéseket kapunk. Mivel mi személyesen ritkán találkozunk a tanulóinkkal, így ezekből merítjük a motivációnk. Lelkünket és szeretetünket beleadva dogozunk az oldalon, folyamatosan gyártjuk az új anyagokat, és a legnagyobb doppingszerünk a ti elégedettségetek, és tetszésnyilvánításotok. Köszönjük szépen!
   Lia és Laci

 13. Sziasztok! Ha nem lenne kevés szabadidőm, akkor minden nap írnék Nektek és világgá kürtölném, hogy ilyen még nem volt! És ezt komolyan gondolom, hogy ilyen fantasztikus nyelvtanfolyamot soha, sehol nem találtam, sem nyelviskolában, sem online oktatásban. Kb. 60 éve kezdtem a nyelvtanulást. Orosz, angol, német, pici olasz, de valójában semmit nem tudok felsőfokon, sőt……Miután nem használtam a nyelveket, sikerült elfelejtenem. Az utóbbi 10 – 15 évben mindent megtettem, hogy felfrissítsem azokat. Nyelviskolákba jártam, ahol többet felejtettem, mint amennyit már tudtam. Online oktatásokat „fedeztem fel”, ami már jobb volt, de mindig hiányzott valami, hiszen ezek angolról tanították a nyelvet és nem volt lehetőségem kérdezni. Egy alkalommal magántanárt kértem meg, hogy a saját tempómban és kérdéseket feltéve tanulhassak, de a tanár az ő megszokott tanrendjéhez ragaszkodott…..hát….Aztán valami elkezdődött. Szerintem sokan,- akik évekig vagy akár évtizedeken át bajlódtak úgy, mint én,- reformot hirdettek és csodát teremtettek a nyelvoktatásban. Ezek vagytok Ti !Naponta csodálkozom azon a fantasztikus tökéletességen, amit a leckékben találok. Érthető, tiszta magyarázatok, hangos anyagok és még arra is figyeltek, hogy megspóroljátok nekünk azt az időt, amit a szótározással „veszítenénk”. Nem hittem a szememnek, amikor elkezdtem tanulni azokat a kifejezéseket, mondatokat, amit a közelgő utazásomnál már szeretnék használni és láttam, hogy nem kell egy szót sem kikeresnem a szótárban, mert minden ott van „fölötte”, ráadásul ragozással együtt!!! Hát erre sem láttam még példát az elmúlt évtizedekben! Lényeg, hogy csak szuperlatívuszokban tudok Rólatok beszélni! Szerintem egy ilyen lehetőséget nagyon sok emberhez el kellene juttatni, hiszen a spanyol az angol után a második legtöbbet beszélt nyelv. ( Jól tudom? ) És nagyon szép nyelv és ahogy Ti tanítjátok, úgy még könnyű és érthető is. Kívánok Nektek nagyon Boldog Új Évet, Jó Egészséget és nagyon sok energiát, hogy továbbra is így tudjátok átadni a tudást!!!

  • Kedves Márta!
   Nagyon szépen köszönjük a csodálatos szavaid. Boldogok vagyunk, hogy a rengeteg szeretet, figyelem és energia, amit beleteszünk az anyagainkba, érezhető a részedről/részetekről. Bármiben tudunk segíteni, állunk rendelkezésedre!
   Szeretettel: Lia

 14. Sziasztok!
  Vállalkozóként igen kevés szabad idővel rendelkezem, és ha mégis akad pár percem – fél órám, inkább a szórakozás, izgalmasabb aktív pihenés az, amit szívesen csinálok. Több fajta spanyol-tanulási módszer közül az Online Spanyol ilyen szempontból kiemelkedően profinak bizonyult, pontosan nekem való! Élvezetes, változatos, színes és közben tényleg professzionális. Sajnálom, hogy csak 10-20 perces időre tudok belépni naponta, két naponta.
  Örülök, hogy Lia és Laci ilyen komolyan foglalkoznak az oldal üzemeltetésével, fejlesztésével. A havi díjat maximálisan megérdemlik, számomra sokkal nagyobb örömet okoz és értéket képvisel mindaz, amit ezért adnak nekem!

 15. Sziasztok, nagyon örülök, hogy megtaláltam az OnlineSpanyol-t. Nagyon tetszik, könnyű használni, érthetőek a magyarázatok. És külön öröm, hogy bármikor rendelkezésemre áll. (Rendszerint hajnalban érek rá.) Naponta min 40 percet szánok rá, de valamivel mindig több lesz. Mindig a videókkal zárom a tanulást. Köszönöm nektek, élmény tanulni!

 16. Bátran ajánlom bárkinek! Most elsősorban a hozzám hasonlóknak, akiknek célja a nyelv társalgási szintű elsajátítása, hobbiból.
  A legjobb, hogy te magad határozod meg, milyen sebességgel szeretnél tanulni. A leckék valóban játékos módon tanítják meg a nyelvet, a szókártyákkal pedig rendesen be lehet gyakorolni a szavakat. Ha valami nem megy, visszatérsz rá. Nem egy száraz, csupa nyelvtan „legyünk már túl a nyelvvizsgán” oktatási csomagot kapsz, hanem olyat, amivel megérteted magad egy spanyol ajkú társaságban. Lia és Laci bármiben segítenek, bátran fordulhat hozzájuk az ember, nagyon kedvesek 😉
  Külön pluszként emelném ki a 3 napos próba tagságot, ahol 3 napon keresztül a teljes hozzáférést megkapja az ember, így megnézheti, kipróbálhatja az oldalt és eldöntheti, hogy jó-e ez neki. Zseniális.
  Köszönjük! 🙂

 17. Sziasztok! Nem tudom jobban megfogalmazni, mint hogy „beszippantott” a tanulás! A tervem az volt, hogy heti 2-3 órát tanuljak, de ebből napi 1 1/2-2 óra lett! Nagyon tetszenek a leckék és a gyakorló feladatok is. Levezetésként mindig megnézek egy-egy videóklipet. Valóban minden megvan, hogy élmény legyen a tanulás!

 18. Nagyon tetszik, könnyű használni, érthetőek a magyarázatok. A feladatok és a játékok is nagyon érdekesek. A szókártyákkal könnyebben megy a tanulás. Jó, hogy a kiejtést is meg lehet hallgatni! Köszönöm a lehetőséget Lia és László!

Írj üzenetet! / Szólj hozzá!