Visszajelzések, ajánlások


Tanulóink írták rólunk. Köszönjük nekik a visszajelzéseket!

“Visszajelzések, ajánlások” bejegyzéshez 19 hozzászólás

 1. Nagyon tetszik, könnyű használni, érthetőek a magyarázatok. A feladatok és a játékok is nagyon érdekesek. A szókártyákkal könnyebben megy a tanulás. Jó, hogy a kiejtést is meg lehet hallgatni! Köszönöm a lehetőséget Lia és László!

 2. Sziasztok! Nem tudom jobban megfogalmazni, mint hogy “beszippantott” a tanulás! A tervem az volt, hogy heti 2-3 órát tanuljak, de ebből napi 1 1/2-2 óra lett! Nagyon tetszenek a leckék és a gyakorló feladatok is. Levezetésként mindig megnézek egy-egy videóklipet. Valóban minden megvan, hogy élmény legyen a tanulás!

 3. Bátran ajánlom bárkinek! Most elsősorban a hozzám hasonlóknak, akiknek célja a nyelv társalgási szintű elsajátítása, hobbiból.
  A legjobb, hogy te magad határozod meg, milyen sebességgel szeretnél tanulni. A leckék valóban játékos módon tanítják meg a nyelvet, a szókártyákkal pedig rendesen be lehet gyakorolni a szavakat. Ha valami nem megy, visszatérsz rá. Nem egy száraz, csupa nyelvtan “legyünk már túl a nyelvvizsgán” oktatási csomagot kapsz, hanem olyat, amivel megérteted magad egy spanyol ajkú társaságban. Lia és Laci bármiben segítenek, bátran fordulhat hozzájuk az ember, nagyon kedvesek 😉
  Külön pluszként emelném ki a 3 napos próba tagságot, ahol 3 napon keresztül a teljes hozzáférést megkapja az ember, így megnézheti, kipróbálhatja az oldalt és eldöntheti, hogy jó-e ez neki. Zseniális.
  Köszönjük! 🙂

 4. Sziasztok, nagyon örülök, hogy megtaláltam az OnlineSpanyol-t. Nagyon tetszik, könnyű használni, érthetőek a magyarázatok. És külön öröm, hogy bármikor rendelkezésemre áll. (Rendszerint hajnalban érek rá.) Naponta min 40 percet szánok rá, de valamivel mindig több lesz. Mindig a videókkal zárom a tanulást. Köszönöm nektek, élmény tanulni!

 5. Sziasztok!
  Vállalkozóként igen kevés szabad idővel rendelkezem, és ha mégis akad pár percem – fél órám, inkább a szórakozás, izgalmasabb aktív pihenés az, amit szívesen csinálok. Több fajta spanyol-tanulási módszer közül az Online Spanyol ilyen szempontból kiemelkedően profinak bizonyult, pontosan nekem való! Élvezetes, változatos, színes és közben tényleg professzionális. Sajnálom, hogy csak 10-20 perces időre tudok belépni naponta, két naponta.
  Örülök, hogy Lia és Laci ilyen komolyan foglalkoznak az oldal üzemeltetésével, fejlesztésével. A havi díjat maximálisan megérdemlik, számomra sokkal nagyobb örömet okoz és értéket képvisel mindaz, amit ezért adnak nekem!

 6. Sziasztok! Ha nem lenne kevés szabadidőm, akkor minden nap írnék Nektek és világgá kürtölném, hogy ilyen még nem volt! És ezt komolyan gondolom, hogy ilyen fantasztikus nyelvtanfolyamot soha, sehol nem találtam, sem nyelviskolában, sem online oktatásban. Kb. 60 éve kezdtem a nyelvtanulást. Orosz, angol, német, pici olasz, de valójában semmit nem tudok felsőfokon, sőt……Miután nem használtam a nyelveket, sikerült elfelejtenem. Az utóbbi 10 – 15 évben mindent megtettem, hogy felfrissítsem azokat. Nyelviskolákba jártam, ahol többet felejtettem, mint amennyit már tudtam. Online oktatásokat “fedeztem fel”, ami már jobb volt, de mindig hiányzott valami, hiszen ezek angolról tanították a nyelvet és nem volt lehetőségem kérdezni. Egy alkalommal magántanárt kértem meg, hogy a saját tempómban és kérdéseket feltéve tanulhassak, de a tanár az ő megszokott tanrendjéhez ragaszkodott…..hát….Aztán valami elkezdődött. Szerintem sokan,- akik évekig vagy akár évtizedeken át bajlódtak úgy, mint én,- reformot hirdettek és csodát teremtettek a nyelvoktatásban. Ezek vagytok Ti !Naponta csodálkozom azon a fantasztikus tökéletességen, amit a leckékben találok. Érthető, tiszta magyarázatok, hangos anyagok és még arra is figyeltek, hogy megspóroljátok nekünk azt az időt, amit a szótározással “veszítenénk”. Nem hittem a szememnek, amikor elkezdtem tanulni azokat a kifejezéseket, mondatokat, amit a közelgő utazásomnál már szeretnék használni és láttam, hogy nem kell egy szót sem kikeresnem a szótárban, mert minden ott van “fölötte”, ráadásul ragozással együtt!!! Hát erre sem láttam még példát az elmúlt évtizedekben! Lényeg, hogy csak szuperlatívuszokban tudok Rólatok beszélni! Szerintem egy ilyen lehetőséget nagyon sok emberhez el kellene juttatni, hiszen a spanyol az angol után a második legtöbbet beszélt nyelv. ( Jól tudom? ) És nagyon szép nyelv és ahogy Ti tanítjátok, úgy még könnyű és érthető is. Kívánok Nektek nagyon Boldog Új Évet, Jó Egészséget és nagyon sok energiát, hogy továbbra is így tudjátok átadni a tudást!!!

  • Kedves Márta!
   Nagyon szépen köszönjük a csodálatos szavaid. Boldogok vagyunk, hogy a rengeteg szeretet, figyelem és energia, amit beleteszünk az anyagainkba, érezhető a részedről/részetekről. Bármiben tudunk segíteni, állunk rendelkezésedre!
   Szeretettel: Lia

 7. Sziasztok! Gratulálok az Online Spanyol létrehozásához! Harmadik nap után azt hiszem kezdek függő lenni, Szó szerint beszippantott az egész! Teljesen kezdő szinten vagyok, nagyon élvezetes a tanulás a sok “szósegédlettel”, a játékos feladatok nagyon szuperek, és az élményspanyol.. .Ma este csak bele akartam nézni a videóklippekbe,, … és késő estig itt ragadtam 🙂 Annyira Jóóó! Köszi!!

  • Kedves Edit!
   A legnagyobb öröm számunkra, ha ilyen visszajelzéseket kapunk. Mivel mi személyesen ritkán találkozunk a tanulóinkkal, így ezekből merítjük a motivációnk. Lelkünket és szeretetünket beleadva dogozunk az oldalon, folyamatosan gyártjuk az új anyagokat, és a legnagyobb doppingszerünk a ti elégedettségetek, és tetszésnyilvánításotok. Köszönjük szépen!
   Lia és Laci

 8. Sziasztok!

  Örülök, hogy rátaláltam erre a platformra. A koncepció számomra tökéletes, akkor és annyi ideig tanulok, amit enged a szoros napi beosztásom. Nagy öröm számomra, hogy egyáltalán nincs szükség szótárra, minden egy-két kattintással előttem van és meghallgathatom a helyes kiejtést is. A változatos tanulási módok (nyelvtan, szókártyák, kvíz, videók, stb.) lehetővé teszik, hogy folyamatosan a képernyő előtt ragadjak, újabb és újabb részeket nézzek át és teszteljem a friss tudásomat. Még csak pár hete használom, de alig várom, hogy újabb és újabb tartalmakat és funkciókat ismerjek meg az oldalon. Gratulálok nektek és köszönöm ezt a nagyszerű megoldást!

 9. Kedves Lia és Laci!
  Ajándékba kaptam a fiatalabbik lányomtól a spanyol nyelvtanulás lehetőségét. Az ő párja spanyol, így lesz kivel beszélgetnem. Eleinte bátortalanul álltam hozzá, mert 60-hoz közeledve elég vegyesek az érzéseim, tapasztalataim a nyelvtanulásról úgy általában. Ez az online felület nagyon a szívemhez nőtt az egy hónap alatt. Miért? Jó a módszer, játékos, sokrétű, élvezetes, eredményes. Órákat vagyok képes eltölteni az oldalon munka után. A lényeg ragad rám a spanyol, a mediterrán életérzéssel együtt.
  Köszönöm mindkettőtöknek és a csapatnak!

Írj üzenetet! / Szólj hozzá!