Lia segít

Nem ciki kérdezni, sőt! A ciki az, ha valaki nem mer kérdezni és sötétben marad. Ha elakadsz, ha valamit nem értesz, ha valami nem tiszta, ha bármi kérdésed van írj nyugodtan!

A kérdésedet tedd fel az adott nyelvtani lecke, gyakorló, vagy a téma alatt, ezzel másoknak is segítesz!
Egyszerre csak egy kérdést tegyél fel!


Ügyfélszolgálat:

Regisztrációval, számlázással, vagy technikai segítségnyúltással kapcsolatban írj emailt, amire legtöbbször még munkaidőben válaszolunk.
H-P: 10.00-18.00


Beszélgess Liával!

Online kapcsolaton keresztül kérhetsz korrepetálást, beszélgetést, segítséget. 45 perc online videós kapcsolat = 3500db Olajbogyó

Az alábbi hozzászólás ablakban nyugodtan írhatsz nekünk kérdést, megjegyzést, üzenetet. A hozzászólás nem lesz nyilvános.

“Lia segít” bejegyzéshez 7 hozzászólás

  • Kedves István!
   Az onlinespanyol.hu egy komplex és hatalmas tartalmú weboldal, ennek az anyagát nem tudod letölteni (nincs mobilalkamazásunk), de mobiltelefonról is bárhonnan működik, ha van aktív internet kapcsolatod.
   A Quizlet egy ingyenesen használható mobilalkalmazás, itt tároljuk a szókártyacsomagjainkat. Ezeket le tudod tölteni és internet nélkül is gyakorolhatod a szavakat, ha a Quizlet-en belül, a „Plus” havidíjas előfizetését választod. Ez kb 780Ft/hó.
   Remélem tudtam segíteni! Üdv: Laci

Írj üzenetet! / Szólj hozzá!