Spanyol nyelvtanulás online, a strandon!

Szeretnél nyáron spanyol nyelven tanulni? Nem akarsz iskolába járni? Szerinted is jobb a strandon, a napernyő alatt, a hűvös árnyékban koktélt szürcsölve, játszva tanulni a spanyol nyelvet? Szerintünk is!

Spanyol nyelvtanulás a strandon!

Ez hogyan? Online! Nem kell hozzá, csak a mobiltelefonod, vagy egy tablet, vagy egy laptop (ez utóbbi inkább). Regisztrálj és már kezdheted is a tanulást. Mikor érsz rá? Inkább este, vagy inkább éjszaka? Rendben van! Mi itt vagyunk és 24 órában várjuk a belépésed.

Szeretsz szórakozva, játszva spanyolul tanulni?

Ki szeret magolni, biflázni, izzadva küzdeni? Ez a tanulás már a múlté. Nálunk játékokkal, szókártyacsomagokkal, videóklipekkel, spanyol videókból tanulhatsz. Az utca emberével beszélgetünk Spanyolországban, Mexikóban és e videókat lefordítottuk, kiszótáraztuk és feliratoztuk neked. Próbáld ki!

Mi a célod a spanyol nyelvtanulással?

Kezdő, újrakezdő vagy?
Érettségire készülsz?
Nyelvvizsgára készülsz?
Külföldi munkát vállalnál?
Spanyol nyelvterületre utaznál?
Spanyol barátaiddal beszélgetnél?

Szuper, ez azt jelenti, hogy megvan a motivációd, ami miatt minden nap találkozunk majd az oldalunkon.

Miért jó a spanyol online nyelvtanulás?

Nem kell tanárhoz igazodnod. Nem kell tanfolyamon megjelenned. Nem kell tankönyveket vásárolnod. Szórakozva, erőlködés nélkül tanulhatsz. A strandról is tanulhatsz. Egy anyagot akár tízszer is megismételhetsz. Fiesta lesz a spanyoltanulás.

Menni idő van a nyelvtanulásra: 10 perc, vagy 10 óra naponta?

Szeretnél naponta 10 órán keresztül spanyolozni? Egy spanyoltanár már rég kidőlne, de az oldalunk garantáltan bírni fogja a strapát. Vagy nincs csak napi 10 perced a tanulásra? Akkor kapd elő a mobiltelefonod és játssz végig egy játékot! Vagy ismételj át egy szókártyacsomagot. 10 perc alatt végzel ezekkel. Meglátod, hogy előbb utóbb függő leszel és nonstop pörgetni fogod az oldalainkat.

Online Spanyol nyelvtanfolyam az ország bármely pontjáról:

Melyik városhoz, városrészhez, vagy településhez laksz közel?

Mexikó, Madrid, Barcelona, Budapest, Debrecen, Miskolc, Győr, Pécs, Szeged, Baja, Szekszárd, Székesfehérvár, Kecskemét, Szombathely, Eger, Sopron, Keszthely, Veszprém, Zalaegerszeg, Tatabánya, Nagykanizsa, Kaposvár, Cegléd, Szolnok, Jászberény, Hódmezővásárhely, Gyula, Nyíregyháza, Sárospatak, Gyöngyös, Salgótarján, Vác, Szentendre, Érd, Hatvan, Esztergom, Dunaújváros, Paks, Harkány, Kaposvár, Siófok, Balatonfüred, Pápa, Mosonmagyaróvár, Komárom, Kiskunfélegyháza, Dunaharaszti, Vecsés, Gyál, Soroksár, Monor, Üllő, Gyömrő, Maglód, Ecser, Szigetszentmiklós, Pécel, Taksony, Lőrinc, Kispest, Kőbánya, Rákoskeresztúr, Imre, Erzsébet, Ferencváros

Tanulóink az ország különböző pontjáról érkeznek, sőt van tanulónk Mexikóból is.
Nem számít a helyszín, nem számít az időeltolódás, ott vagyunk veled bárhol és bármikor.

Tanári segítségre van szükséged? – Nem hagyunk magadra!

Itt vagyunk. Lia, az Online Spanyol vezető spanyoltanára és tulajdonosa spanyoltanárként is aktívan tanít. Bármikor kérdezhetsz tőle írásban, vagy kérhetsz videó beszélgetést, nyelvi korrepetálást. Folyamatos kapcsolatban leszünk és amennyiben igényled, nem hagyunk magadra. Jól hangzik?

Mindez mennyiért? – Kevesebb, mint 1 gombóc fagyi.

Mennyibe is kerül ma egy gombóc fagyi? Nos, biztosak vagyunk benne, hogy ennyiért ma már nem nagyon kapsz egy gombóccal, mint amennyibe a tanfolyamunk naponta kerül.

Nem árulunk zsákbamacskát! – Próbáld ki 199Ft-ért!

Próbáld ki 3 napig 199Ft-ért és ha tetszik, akkor tanulj velünk kevesebb, mint napi egy gombóc fagyi, vagy egy buszjegy áráért!

Kedvcsinálónak:

Írj üzenetet! / Szólj hozzá!