Vissza a suliba – Volver a la escuela

Itt a szeptember, kezdődik az iskola. Ebből az alkalomból összeszedtünk 20 spanyol szót az iskolával kapcsolatban. Mennyi idő alatt találod meg a szavakat a képen? Húzd be őket a játékban!

Spanyol Quizlet szókártyacsomag

Az onlinespanyol oldalon a leckéink és élményanyagaink elején mindig található egy Quizlet szókártyacsomag. Ehhez a Quizlet gombra kattintva tudsz eljutni. A Quizlet a világ legjobb és legnépszerűbb tanulókártya alkalmazása. Az Online Spanyol oldalunkra már több, mint 150 szókártyacsomagot, több, mint 3000 spanyol-magyar szókártyát készítettünk el.
Az alábbi szókártyacsomag ingyenesen használható. Kezdd a játékot azzal, hogy átfutod a szókártyákat és megtanulod az ismeretlen szavakat!

Kattints a gombra!

Ezen az oldalon csatlakozhatsz az ‘Online Spanyol’ Quizlet osztályunkhoz. A csatlakozást követően a Quizlet gombra kattintva elérheted az új szavak szókártyáit.

Szavak száma: 20

Játék:

Kezdéshez add meg a keresztneved! Ha gyors leszel, akkor a végén felkerülsz a ranglistára. Találd meg a képen a szavakat és húzd őket a megfelelő helyre! Mennyi idő alatt tudod teljesíteni a feladatot? Sok sikert a játékhoz!

Online Spanyol nyelvtanulás, nyelvtanfolyam:

Ha még nem vagy regisztrált tanulónk, akkor próbáld ki az Online Spanyolt 3 napig korlátlanul 199Ft-ért! Kattints az alábbi képre!

Írj üzenetet! / Szólj hozzá!