Tanulj spanyolul az otthonod kényelméből!

Nyakunkon az ősz, készülünk a suliszezonra. Ez a borítókép most került fel a Facebook oldalunkra, de nézzük, hogy mikkel készülünk, miket kaphatsz, ha most aktiválod a spanyol tanulói tagságod! Az alábbiakban néhány gondolatot, néhány információval szeretnénk segíteni téged a spanyol tanulásodban.

A spanyolul tanulóinknak új szolgáltatással készülünk, érdeklődőinknek pedig szeretnénk jelezni, hogy rengeteg friss tananyag és élményanyag került fel a nyáron az oldalunkra.
Érdemes 199Ft-ért kipróbálni az Online Spanyol módszerét, vagy érdemes újraaktíválni a tanulói tagságot azoknak, akik rövid időre szüneteltették.

Lebegő szókártyák és Quizlet szókártyacsomagok az Online Spanyol oldalunkon

Amikor egy spanyol szó fölé viszed az egered, vagy megbököd a mobilkészülékeden, akkor megjelenik a szó jelentése, kiejtése és ragozása egy lebegő szókártyán. Így nem kell szótáraznod, és gyorsabban haladhatsz a tanulással. Jelenleg több, mint 2500 spanyol szót + szinonimáit ismer fel a rendszerünk, amit folyamatosan bővítünk

A Quizlet alkalmazás a világ legnépszerűbb szótanító és kikérdező alkalmazása. (Miért fejlesztettünk volna sajátot, ha rendelkezésünkre áll egy kész program). Regisztrálj egy ingyenes Quizlet fiókot, csatlakozz az OnlineSpanyol.hu osztályunkhoz és hozzáférsz az összes szókártyacsomagunkhoz. Jelenleg több, mint 150 szókártyacsomaggal kb. 3-4000 szókártyával tanulhatsz.
Minden tartalmunk, legyen az Tudásbázis lecke, vagy Élményspanyol anyag, tartalmaz egy Quizlet gombot, ami átirányít téged az adott tartalmunk Quizlet szókártyacsomagjához. Így egyszerű lesz megtalálnod az anyagoz tartozó szókártyacsomagot.

Online Spanyol 1 perces bemutatkozás

Spanyol videók és videóklipek az Élményspanyol anyagaink között

27 zenei spanyol videóklip és 17 Easy Spanish videót fordítottunk, és feliratoztunk eddig. Tanulhatsz belőlük énekelve, táncolva, vagy az utca emberével beszélgetve. Ezeket a videókat nem csak lefordítva, de két nyelven, (spanyolul és magyarul is) feliratozva kapod. A lebegő szókártyákat és a Quizlet szókártyacsomagokat természetesen ezekhez az anyagokhoz is megkapod.

Spanyol nyelvtanfolyam kezdőknek és középhaladóknak is

A Tudásbázisunkban vannak a nyelvtani anyagaink. Mondhatjuk, hogy ez a spanyol nyelvtanfolyamunk, ahol lépésről-lépésre, szájbarágósan magyarázzuk el a spanyol nyelv szabályait, méghozzá magyar nyelven. Sok nyelviskolában csak spanyolul szólal meg a tanár, egyszerűen nem hajlandó magyarul beszélni. Ez frusztrálja a tanulókat és lassítja a nyelvtan megértését. Szürke zónákat, tudáshiányt hagy maga után. Van aki számára ez a hatékony tanulás kulcsa, de sokan vannak akik ezt nem szeretik. A mi rendszerünkben minden magyarul magyarázunk, amit utána példamondatokban, szituációkban gyakorolunk. Számunkra fontos, hogy értsd, hogy mit és hogyan kell alkalmazni a nyelvtanban.
A tananyagunk a kezdő szintről az ABC-től indítjuk és jelenleg már 8 fejezetben, 65 leckéből tanulhatsz. Ha csak heti két leckét tanulsz meg, akkor is több, mint egy évnyi anyag, a 800 szavas kihívással, és az Élményspanyol anyagaink feldolgozásával együtt.

Miért érdemes regisztrálnod az Online Spanyol oldalra?

Mennyi spanyolozz egy nap?

Nehéz megmondani, hogy mennyit tanulj. Milyen gyorsan akarsz, milyen gyorsan tudsz haladni? Mennyi időd van rá? Mennyire fontos számodra a tanulás? Hol helyezkedik el a spanyol tanulás a prioritási listádon?

Azt szoktuk javasolni, hogy napi 30 percet fordíts a szótanulásra, és egy órát a leckék, és az élményelemek feldolgozására, gyakorlására. Amikor csak van időd, lépj be az oldalra és játssz egyet! Ismételd a szavakat, hallgass, olvass el egy videóklipet. A visszajelzések alapján, a legnagyobb örömünkre mindenki többet használja az oldalunk, mint amennyit a kezdetben kitűzött maga elé. Elég szuggesztívek az anyagaink, és élvezet tanulni belőlük.

800 spanyol szó és példamondat 6 hónap alatt

A Középfokú és a felsőfokú nyelvvizsga között már alig van nyelvtani különbség. Itt a legnagyobb kihívást a szókincs jelenti. Az Online Spanyol oldalunk erősen szókincsközpontú. A Quizlet fiókodban is készíthetsz saját szókártyacsomagokat, de benevezhetsz a 6 hónapos kihívásunkba is.
A 800 szót heti 30-as adagokban kapod meg. Napi 6db spanyol szót kell megtanulnod minden hétköznap. Szombaton ismétlünk, vasárnap pihenünk. Minden szóhoz kapsz egy példamondatot is, ha van kapacitásod, akkor ezt is érdemes megtanulni.
Ha ebben sikerrel jársz, akkor a spanyol nyelv alap szókincsét már magadénak tudhatod.

800 szó spanyolul 6 hónapos kihívás

Tanulj velünk spanyolul és nem hagyunk magadra!

Bármikor kérdezhetsz, bármikor kérhetsz segítséget. Lehetőséged van online (élő) tanári segítséget is kérni. Szeptembertől indul a privát konzultáció, ahol Liával (a nyelvtanárunkkal) tudsz beszélgetni.
Kérdezhetsz tőle, kérheted, hogy magyarázzon el egy teljes leckét, vagy egyszerűen csak beszélgessetek, gyakoroljatok spanyol nyelven.

Spanyolozz szorgalmas és megjutalmazunk az aktivitásodért!

A megtanult leckékért, a kitöltött kvíz feladatokért, a napi látogatásaidért és sok más aktivitásodért virtuális olajbogyókat gyűjthetsz, amit akár egy online konzultációra is beválthatsz.

Folyamatos frissítés

Minden héten, új anyagokkal jelentkezünk. Ha most kezdesz, és intenzíven tanulsz, akkor is több, mint egy évnyi anyag áll a rendelkezésedre. Ha folyamatosan haladsz velünk, akkor pedig minden héten friss tananyagokkal és élményanyagokkal oltjuk a tudásszomjad.

Kérdésed van? Írj, hívj, keress minket és segítünk!
Baráti üdvözlettel: Lia, Laci és az Online Spanyol csapata

Regisztrálj az Online Spanyol oldalra a korlátlan tanulói tagságért!

Írj üzenetet! / Szólj hozzá!