OnlineSpanyol és ÉlménySpanyol friss hírek: Spanyol Percek a buszon

Két heti friss anyagunk került belele az e heti hírlevelünkbe. Nézzük, hogy miről szólnak a friss híreink, milyen újdonságokat készítettünk az Online Spanyol és az Élmény Spanyol tanulóinknak.

A következő hetekben rámegyünk az aktív nyelvtanulásra és ha velünk tartasz, akkor ígérjük, hogy minden eddiginél hatékonyabban fogsz haladni a terveid megvalósításában.

Már megszokhattad, hogy mindig készülünk valami új dologgal, így hamarosan felfedjük a részleteket.

Most azonban az elmúlt két hét anyagait szeretném megosztani veled. Jöhetnek a friss hírek?

Spanyol Percek a buszon:

A Spanyol Percekben minden héten közzéteszünk egy új anyagot, amivel szórakozva tanulhatsz, ha éppen nem egy új leckébe ástad bele magad. Akkor is érdemes ezeket a bejegyzéseket nézegetni, tanulgatni, ha csak napi néhány perced van, például egy buszon utazás közben, ezért neveztük el Spanyol Perceknek.

Minden anyagban találsz valami szórkoztató tartalmat, lehet ez egy rövidebb írás, a témához kapcsolódó szójegyzék, játék, videó, vagy mind a négy egyszerre.

A Spanyol Perceket az ÉlménySpanyol menüpontunk alatt találod, erről beillesztettem egy mobilképet, gondolom, hogy elsősorban te is a telefonodról fogod pörgetni.

Spanyol Percek a buszon

Így jártam anyátokkal:

ÉlménySpanyol / Spanyol Percek

Még az indulásunkkor került ki ez az ÉlménySpanyol anyagunk, ha visszatekersz, ott lesz a humor témában, a legelején. Megnéztem, 2021.05.10-én készítettük.

Most mégis ezt vettük elő, mert szerintem érdemtelenül lett elfelejtve. Kiírtuk a mondatait, készítettünk hozzá egy szójegyzéket, és a  szavaiból egy játékot. A játékba írd be a beceneved és ha jól teljesítesz, akkor felkerülsz a ranglistára!

Így jártam anyátokkal spanyol nyelven

Az állatok világnapja:

A héten, Október 4-én ünnepeltük az Állatok Világnapját. Ez alkalomból a középhaladó és a kezdő tanulóinknak is hoztunk anyagot. A szöveget köszönjük Mateonak, aki egy picivel több koffeint ivott a kelleténél… de majd látni fogod. 🙂

Az állatok világnapja spanyolul

Hányan beszélik a spanyol nyelvet a világon?

OnlineSpanyol / Blog

Miért tanulj spanyolul akár iskolában, akár nyelvtanfolyamon, vagy nyelvtanárral? Mi a világon a legtöbb ember által beszélt nyelv 2023-ban? Miért olyan népszerű és egyre népszerűbb a spanyol nyelv Magyarországon?
Erről írtunk egy cikket, szerintem érdemes elolvasni.

Kattints a képre!

Hányan beszélik a spanyol nyelvet a világon?

Írj üzenetet! / Szólj hozzá!