Már csak 2 nap és indul a HiperSpanyol

A megjelenő oldalon várj néhány másodpercet, hogy betöltődjön a teljes tartalom.

Kattints a lejátszásra és hallgasd meg a mondatokat!
Ilyen és ezekhez hasonló mondatok leszek a HiperSpanyol tanfolyamunkban. Először tanuld meg ezeket a mondatokat, utána mesélek a tanfolyamról!

No lo . – Nem tudom.
No comprendo. (No entiendo) – Nem értem. (Nem értem)
entiendo. – Igen megértettem.
No hablo español. – Nem beszélek spanyolul
Yo solo hablo un poco de español. – Én csak kicsit beszélek spanyolul.
Por favor habla más despacio. – Kérlek, mondd lassabban!

Regisztrálj tanulónak és kezdjük együtt a HiperSpanyol tanfolyamot!

Miért jó a HiperSpanyol nyelvtanfolyam?

  • mert azonnal mondatokban tudsz beszélni
  • mert a legtöbb szituációhoz megtanítjuk az alapvető mondat paneleket
  • mert a megtanult mondatokból számtalan variációt képezhetsz
  • mert nem kell foglalkoznod a nyelvtannal, mégis azonnal tudsz beszélni
  • bárhonnan és bármikor tanulhatsz, ahol és amikor neked a legalkalmasabb

Lia mexikói története:

Lia és Laci vagyunk, mi készítjük neked az Online Spanyol oldal összes tartalmát. Lia 16 évesen került ki Mexikóba nulla nyelvtudással. A szülei még itthon beíratták egy spanyol nyelvtanfolyamra, de helyette őt jobban érdekelték a pasik, így egy szót nem tanult. Megérkeztek Mexikó városba és másnap már egy középiskolai osztályban találta magát. Egy kukkot nem tudott spanyolul. Eleinte kézzel lábbal próbálták megérteni egymást az osztálytársaival, majd napról-napra, hétről-hétre egyre kevesebb mutogatásra volt szükség. Lia 100% élményalapon tanulta a spanyol nyelvet. Szavanként, mondatonként égtek bele a legfontosabb mondatok. 3 évre rá perfektül beszélt és írt spanyolul, így tette le az érettségi vizsgáit.

Mondat panelek és variációk: hogy azonnal és hipersebesség tanulj beszélni

Ha te kiköltözöl Spanyolországba, és beszélni szeretnél az utca emberével, akkor nem lesz időd a nyelvtani szabályokon gondolkozni. Előre betanult mondatokkal, mondat panelekkel tudsz a legkönnyebben kommunikálni. Mi a HiperSpanyol tanfolyamon ilyen mondat paneleket készítünk. Ezekben néhány szó helyettetésével számtalan variációt hozhatsz létre. Így tudsz hipersebességgel megtanulni spanyol nyelven.

Az életből vett témákban olyan speciálisan összeválogatott, variálható mondatokat és szókincset tanítunk, ahol a variációkkal többszáz mondatot tudsz majd elmondani rendkívül rövid tanulási idő ráfordításával. Ez a HiperSpanyol nyelvtanfolyamunk lényege.

Hangos mondatok és lebegő szókártyák:

Ahogyan a fenti példánkban látod, a hangos mondatok elé tettünk egy lejátszó ikont. Ha erre rákattintasz, akkor Alvaro hangosan elmondja a mondatot, a tökélete kiejtés miatt. Az aláhúzott spanyol szavakon lebegő szókártya jelenik meg, ha egy szó fölé viszed az egered, vagy mobileszközön megbököd a szót. Így segítünk neked, hogy ne kelljen kiszótáraznod az ismeretlen szavakat.

Mennyibe kerül a tanfolyam?

Regisztrált tanulóként nem egy tanfolyamhoz, hanem az Online Spanyol teljes tartalmához hozzáférsz. A HiperSpanyol-ról bármikor átugorhatsz a Spanyol nyelvleckéinkre, ahol a nyelvtani szabályokkal foglalkozunk. Részt vehetsz a 800 szavas kihívásunkban, és játszva tanulhatsz az ÉlménySpanyol anyagainkból.
Több százezer forintos tanfolyami díj helyett egy baráti havidíjat kell csak fizetned. Ez kevesebb mint egy buszjegy , vagy egy fagyi naponta. 9.900Ft/havidíjért a korlátlan hozzáférést megkapod.

Ez egy 2021-es ár, amit márciustól kénytelen vagyunk megemelni, de megígérhetjük, hogy ha te most regisztrálsz, akkor soha nem emeljük a tanulói díjadat, amíg aktív tanulónk maradsz.

Gyere és kezdjünk együtt a HiperSpanyol tanfolyamunkon!

Február 1-én indul a HiperSpanyol tanfolyam az első fejezettel és benne 3 leckével, majd utána hetente hozunk egy-egy új leckét. Ha nem akarsz lemaradni és tartani szeretnéd velünk a tempót, akkor regisztrálj most!

Írj üzenetet! / Szólj hozzá!