Online Spanyol újdonságok

Már csak 3 nap van elsejéig. Sok információnk van a januárból és a februári tervekből, amit szeretnék megosztani veled. (Ha kevés időd van, akkor csak a címszavakat olvasd le!) 🙂

Február 1-én indul a HiperSpanyol tanfolyamunk

A HiperSpanyol egy olyan tanfolyam, ahol hipersebességgel tanulhatod a spanyol nyelvet. Nem kell foglalkoznod a nyelvtannal, csak megtanulnod a leckék mondatait és kész. Persze minden leckénél lesz valami minimális nyelvtani morzsa is, de a hangsúly a mondattanuláson és a szókincsed bővítésen lesz.
A mondatokat speciálisan úgy állítottuk össze, hogy néhány kulcsszó megváltoztatásával az alapmondat számtalan variációját tudod majd használni.
Február 1-én az első fejezettel és benne 3 leckével indulunk, utána pedig hetente érkeznek a friss leckék.

Új funkció: a hangos mondatok

A HiperSpanyol nyelvtanfolyamunkon vezetjük be a hangos mondatokat. Minden mondat elején találsz majd egy lejátszó ikont, amire rákattintva Alvaro hangosan kimondja a mondatot. Ezt kell ismételned és megtanulnod a tökéletes kiejtéshez.

Február 1-én megszűnik a Paylike, válts Stripe-ra!

Ha eddig a Paylike volt beállítva a fizetésedhez, akkor nem fogod elérni az oldalunk, hacsak nem váltasz át néhány kattintással a Stripe fizetési szolgáltatónkhoz. Ehhez a GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések) oldalunkon találsz egy lépésről-lépésre vezető segítséget.

Újabb 600 feliratkozó a Spanyol Percekre

Ezen a héten is küldjük a Spanyol Perceke levelünket, ami hihetetlen érdekődésre tett szert az utóbbi időkben. A Spanyol Percek anyagaink továbbra is ingyenesek és hasznosak azoknak, akik még nem akarnak komolyabban foglalkozni a nyelvtanulással.

2024-es árbefagyasztás, regisztrálj most 2021-es árakon

Regisztrálj 2021-es árakon tanulónknak. Márciustól sajnos emelni kell az árainkat, de ha még most regisztrálsz, akkor neked megígérjük, hogy amíg aktív tanulónk vagy, addig soha nem emelünk árat.

Tudtad, hogy aktív tanulóként már négy nyelvtanfolyamot kapsz?
1. Spanyol nyelvleckék: kezdő szinttől a középfokig, (vagy még tovább)
2. 800 szavas kihívás: 6 hónapalatt megtanítjuk a leggyakrabban használt 800 szót spanyolul
3. HiperSpanyol nyelvtanfolyam: spanyol mondatokat és szókincset tanítunk számtalan témában, hogy azonnal meg tudj szólalni.
4. Chat GPT Mesterséges intelligencia kurzus: az önálló spanyol tanuláshoz

Tanulj spanyolul élményalapon, szórakozva!

Tudtad, hogy az ÉlménySpanyol tartalmainkban 8 kategóriában, többszáz nyelvoktató anyagot készítettünk neked?
Videóklipeket, humort, pletykákat, EasySpanish videókat, TikTok videókat, játékokat, Spanyol Perceket, valós történeketeket, stb… Ezekből tényleg játszva, szórakozva tanulhatsz spanyolul.

Quizlet frissítés: tanulj offline!

A hónap legnagyobb híre az volt, hogy partnerünk, a Quizlet mostantól az ingyenes felhasználóknak is biztosítja az offline (vagyis internet kapcsolat nélküli) tanulási lehetőséget.
Mi a Quizlet rendszerét használjuk a szavak tanulására, mivel ez a világ legjobb és legnépszerűbb tanulókártya alkalmazása. Aktív tanulóként hozzáférést kapsz a sokszáz Quizlet szókártyacsomagunkhoz, amiben több, mint 4000 szó található.

Új szerveren megnövelt sebességgel dolgozunk

Az igényekhez igazodva ismét új szerverre költöztünk, mivel szeretnénk a legmagasabb szinten kiszolgálni benneteket. Az új szerver erősebb, gyorsabb, így sokkal több tanulónk tudja villámgyorsan használni.
Ezzel egy időben visszakerült a jobb oldali oldalsávba a „Kurzus navigáció”, amivel közvetlenül érheted el leckéinket.

Írj üzenetet! / Szólj hozzá!