Quizlet tanulókártyák internet nélkül!

Ma délelőtt meglepetésként kaptuk a hatalmas hírt, hogy egy nem várt ajándékkal leptek meg bennünket a Quizlet készítői.

Mi az a Quizlet?

Az idegen nyelv tanulásához a legfontosabb a szókincsed. Rengeteg ismeretlen szót kell megjegyezned. Ezt a hagyományos nyelvórákon szótárfüzettel tetted, de van ennek egy sokkal modernebb változata, a digitális szótárfüzet, egy tanulókártya program.

Ismerd azt a tanulási módszert, amikor kis kártyákat készítesz és a kártyák egyik felére a spanyol szót, a másik oldalára a magyar jelentését írod rá. Összekevered a kártyákat és az a célod, hogy meg tudd mondani, mi található a kártya hátulján. Ezek a tanuló kártyák.

Mi ehhez az OnlineSpanyol nyelvoktató rendszerünkben, a világ legnépszerűbb tanulókártya alkalmazását, a QUIZLET-et használjuk.

A Quizlet programban különböző szókártyacsomagokban gyűjtjük a leckéinkhez kapcsolódó spanyol szavakat.

Van itt egy „onlinespanyol.hu” nevű osztályunk, amibe már sokszáz szókártyacsomagot, több mint 4.000 szót rögzítettünk. Ezekhez az aktív tanulóinknak hozzáférést biztosítunk.

Te is használhatod a QUIZLET programot!

A Quizlethez teljesen INGYENES a regisztráció. Van néhány funkció, ami fizetős (pl. a reklámok eltávolítása), de ezek nélkül is kitűnően lehet használni. A fizetős verzió sem fog a földhöz vágni, ha jól emlék szem kb. 780FT/hó a használata, de az ingyenes verzióval is tökéletesen tudsz tanulni.
Regisztrálj te is egy Quizlet fiókot és azonnal gyárthatod a saját tanulókártyáidat. Ha pedig OnlineSpanyol aktív tanulónk leszel, akkor megkapod az összes kész szókártyacsomagunkat.

Most jön a jó hír!!!

Az, amiért tollat (billentyűzetet) ragadtam.
A Quizlet alkalmazás egyik legfontosabb része, amit eddig csak az fizetős verzióban használhattál, most INGYENESSÉ vált.
A szókártyacsomagokat online letöltheted és utána internet kapcsolat nélkül is használhatod. A mai levelükben arról kaptam értesítést, hogy mostantól az INGYES csomagban is lehet offline használni.

Az alábbi képeken látod, hogy megjelent a szókártyacsomagoknál egy  letöltési ikon. Ha erre rákattintasz, akkor a mobileszközödre letöltődik a csomag és offline (internet nélküli) módban is tanulhatsz belőle. 
A második képen látod, a kis zöld ikonnal jelzi, ha a csomagot letöltötted. Erre ismét rákattintva tudod törölni a letöltést.

quizlet 1
quizlet 2

Quizlet minitréning:

A Quizlet alkalmazás angol nyelvű, ezért készítettünk hozzá két, lépésről-lépésre vezető magyar nyelvű oktató videót.
Ezekben azt is elmondjuk, hogy ha aktív tanulónk vagy, akkor hogyan tudsz csatlakozni az „onlinespanyol.hu” Quizlet osztályunkhoz. Ha téged ez nem érint, akkor ezeket a részeket nyugodtan átugorhatod.
Reméljük, hogy tudjuk a spanyol tanulásodat segíteni ezekkel a videókkal!

Indítsd el és tedd ki teljes képernyőre!
Indítsd el és tedd ki teljes képernyőre!

Sokszáz spanyol szókártyacsomag. Több, mint 4.000 szó:

Ha még nem vagy aktív tanulónk, akkor gyere és kóstolj bele a korlátlan spanyoltanulásba! Aktív tanulóként hozzáférsz az onlinespanyol.hu Quizlet osztályunkhoz és megkapod az összes szókártyacsomagunkat. 

És ne feledd, már csak 9 nap és INDUL a HIPERSPANYOL nyelvtanfolyamunk, és továbbra is (de már nem sokáig) még a 2021-es havidíjon tudsz csatlakozni.

 Próbáld ki, a 3 napos próbaidő mindössze 499Ft! 

spanyol kezdőknek
Spanyol kezdőknek és haladóknak az Online Spanyol tanfolyamunkon.

Írj üzenetet! / Szólj hozzá!