Hol tartasz a spanyol nyelvtanulásban?

3 fejezetzáró kvízt kínálunk kezdő szinten, amiből megtudhatod, hogy mik a hiányosságaid, hol kell kezdened/újrakezdened.

Kezdő vagyok? Újrakezdő vagyok? Haladó szinten állok? Mik lehetnek a hiányosságaim? Honnan kezdjem a tanulást? Régen az iskolában tanultam spanyol nyelvet, de sokat felejtettem.
Autodidakta módon tanultam, van már alapom, így nem tudom, hogy mivel kezdjek.

Magadra ismertél valamelyik mondatban?

Ilyen és ezekhez hasonló kérdések mindenkiben megfogalmazódnak, aki kezdőként nem a nulláról indítja a tanulást. Vajon hol kezdjek? Mik a hiányosságaim, miket kell befoltozni? Hol vegyem fel a fonalat?

Ezekre adunk választ, ebben segítünk 3 spanyol nyelvi kvíz feladattal

Végezd el a fejezetzáró kvíz feladataink és azonnal tudni fogod, hogy miket kell gyakorolnod, megtanulnod, honnan kell felvenned a fonalat.

Az Online Spanyol oldalon, a tananyagunk fejezetekre osztottuk. Nulláról, a köszönéstől és az ABC-től indulunk és lépésről lépésre vezetünk a tudásanyagunkban. Az első három fejezetünk végén találsz egy-egy összefoglaló nagy kvízt. Ha ezt hibátlanul, könnyedén tudod teljesíteni, akkor bátran mehetsz tovább a következő fejezetre. Azonnal kiderülnek a hiányosságok, hogy miket kell átismételned.

Mit kell tenned, hogy elérd az Online Spanyol kvíz feladatokat?

Regisztrálj egy próbaidős tagságot 199Ft-ért. Így 3 napig korlátlanul hozzáférsz a tartalmainkhoz. Így nem csak e fejezetzáró kvíz feladatokon mehetsz végig, hanem megnézheted az oldalunkon, hogy mennyi rengeteg, izgalmas anyagot kínálunk, ami segít szórakozva spanyolul tanulni.

A kvíz feladatokban csak olyan kérdések szerepelnek, amik a tananyagunkban, vagy a játékos feladatainkban szerepelnek. Ha valamit nem tudsz, azt a Tudásbázisunk adott fejezetében, a leckékben és a játékokban begyakorolhatod. A kvíznél minden kérdés után jelöljük, hogy helyes választ adtál-e. Hibás válaszadás esetén a megoldást is megadjuk, hogy legközelebb már sikeresen tudd teljesíteni.

Írj üzenetet! / Szólj hozzá!