Spanyol nyelvtanulás – hatékonyan, játékosan, élményalapon

A spanyol nyelvtanulás lehet küzdelem a szavakkal, a kifejezésekkel, a mondatokkal, de lehet játék, szórakozás és élvezet is. Mi az élményalapú nyelvtanítási módszerre esküszünk. Gyűjts élményeket a nyelvvel kapcsolatban és szinte magától ragadnak rád a szavak és a mondatok úgy, mintha külföldön lennél!

Élményalapú spanyol nyelvtanulás:

Lia élményalapon tanulta meg a spanyol nyelvet. 16 évesen, egy nap azzal fogadták a szülei, hogy egy időre búcsút kell mondania a barátainak, az iskolájának, a hazájának. Kiköltöztek Mexikóba. Az indulás előtt beíratták őt egy spanyol nyelvtanfolyamra, hogy valamit mégis tanuljon spanyolul. Szerinted tanult? – Ellógta az összes nyelvórát és amikor megérkezetek Mexikó városba, akkor szembesültek a szülei, hogy a lányuk egy szót sem tud spanyolul. A tanulmányait nem hagyhatta abba, ezért másnap más egy középiskolai padban találta magát, úgy, hogy még köszönni sem tudott.
Az osztálytársainak mutogatni kezdett, és úgy próbálta megértetni magát. Ahogy teltek a hetek, a hónapok, egyre több szót, egyre több mondatot ismert és használt, majd néhány év múlva itt, Mexikóban tette le a sikeres érettségi vizsgáját.
Élmény alapon tanult. -> innen a módszerünk, az „élményspanyol”.

Szeretnél te is élményalapon tanulni úgy, mint ha spanyol nyelvterületen élnél?

A spanyol nyelvtanulás miatt elutaztatni sajnos nem tudunk, és spanyol osztálytársakat, barátokat sem tudunk szerezni neked. Ellenben a mai internetes világban könnyen megy az ismerkedés, legyen szó egy másik országról, vagy egy másik kontinensről. Elég csak megnyitni egy spanyol nyelvű csoportot és már kezdheted is a kommunikációt.

Mitől lesz az Online Spanyol oldalunk élményalapú?
Az oldalunkon olyan sok szituációt, videót, videóklipet, játékot használunk, ami valóban élménygazdaggá és szórakoztatóvá teszi a spanyol nyelvtanulást.

Külföldre költöznél, vagy sokat utazol? Neked mi a motivációd?

A legtöbb tanulónknak van valami belső motivációja, amiért feltétlenül meg akar tanulni spanyolul. Egy olyan cél, ami gőzerővel hajtja.
Az egyik tanulónknak a fia választott spanyol anyanyelvű párt és emiatt feltétlenül meg kell tanulnia spanyolul, hogy beszélgetni tudjon az unokáival.
Van tanulónk, aki Spanyolországban kapott állást és a kiköltözés miatt tanult előre, hogy meg tudja érteni, meg tudja értetni magát.
Egy másik tanulónk a barátjával utazott Mexikóba a Liához hasonlóan zéró nyelvtudással, és most Cancunban tanulja a spanyol nyelvet a mi segítségünkkel.
Egy tanulónk azt tervezi, hogy Spanyolországban vesz magának ingatlant.
Egy másik tanulónk kamionozik és rengeteget jár Spanyolországba.
Van egy barátunk, aki a kinti vállalkozását tervezi és ezt szeretné a spanyol nyelvtudásával megalapozni.
Sok érettségire, és nyelvvizsgára készülő tanulónk van, akik örömmel használják az oldalaink tanulásra, gyakorlásra, játékra.
Mindenki más, és más motivációval érkezik, de a céljuk közös: könnyen, szórakoztatóan megtanulni és kommunikálni spanyol nyelven.

Ingyenes spanyol nyelvtanulás a közösségi felületeinken.

Nem mindenki szánta még el magát a rendszeres tanulásra. Ha még nem jött el az ideje, akkor csak ismerkednek a nyelvvel és velünk. Nekik és a követőinknek készítjük a rövid anyagainkat a social platformokra.
Folyamatosan posztolunk, van amikor naponta, vagy hetente, de rendszeresen készítünk szösszeneteket, ingyenes kedvcsináló anyagokat.
Neked mi a kedvenc spanyol nyelvtanulás csatornád? Facebook, Instagram, TikTok, YouTube?
Ebben az információs óceánban sokszor nehéz eligazodni. Ha nem akarsz egy anyagunkról sem lemaradni, akkor iratkozz fel az INGYENES hírlevél listánkra, a Spanyol Percekre!

Iratkozz fel az INGYENES Spanyol Percekre:

Spanyol nyelvtanulás: gyere és tanulj velünk egész évben!

A tanulói tagságunk naponta egy kávé, két gombóc fagyi, vagy két buszjegy ára. A nyelvtanulásnak anyagilag ez a legkedvezőbb, időbeosztás tekintetében pedig a legrugalmasabb megoldása. Bármikor tanulhatsz, amior a kedve és az időd engedi. Tanulhatsz intenzíven, vagy ráérősen attól függően, hogy gyorsan vagy komótosan szeretnél haladni.

Az előfizetési rendszerünkkel bármikor belépetsz és ott folytathatod a tanulást, ahol abbahagytad. Választhatsz a tanfolyamunk, vagy az élmény tartalmaink között, attól függően, hogy aznap milyen kedved van, mihez lenne hangulatod. Pl. Haladhatsz tovább a nyelvtani résszel, de választhatsz egy spanyol videóklipet is, ha éppen táncos, éenklős kedvedben vagy.

Innentől kezdve csak rajtad múlik, hogy mennyi időt fordítasz a nyelvgyakorlásra.
Ha bármi kérdésed van, akkor az elérhetőségeinken keresztül elérsz bennünket és szívesen vűlaszolunk a kérdéseidre.
Baráti öleléssel: Lia és Laci

spanyol nyelvtanulás kezdőknek és haladóknak
Spanyol nyelvtanulás kezdőknek és haladóknak az Online Spanyol nyelvtanfolyamunkon.

Írj üzenetet! / Szólj hozzá!