Spanyol nyelvtanulás – Tanuld meg játszva a spanyol nyelvet!

Spanyol nyelvtanulás az Online Spanyol (vagy az) Élmény Spanyol oldalunkon. Regisztrálj most az oldalunkon, és „Tanuld meg játszva a spanyol nyelvet!” Összeszedtük 10 fontos dolgot, hogy miért érdemes velünk tanulnod.

Készítettünk egy rövid, alig két perces videót anyagot, ahol összeszedtük a online spanyol nyelvtanulás legfontosabb elemeit. Ha regisztrálsz, akkor ezekre számíthatsz az oldalunkon. Ha bármi kérdésed van, akkor keress bennünket az elérhetőségeiken!

 1. Tanulj bárhonnan bármikor! – Nem leszel időhöz vagy helyhez kötve. Tanulhatsz ráérősen, vagy intenzíven. Korlátlan hozzáférést adunk a tartalmainkhoz.
 2. Beszélj spanyolul példamondatokkal! – Az élet legtöbb helyzetére felkészítünk. Példamondataink segítségével megtanulhatod a kiejtést is.
 3. Online spanyol tanulás, ahol nem hagyunk magadra! – Nyelvtanári segítséget kérhetsz minden tartalmunknál. Gyűjtsd az olajbogyókat! A motivációs rendszerünkben a nyelvi fejlődésedet megjutalmazzuk.
 4. Tanulj több, mint 400 nyelvoktató oldalból 100 leckéből! – A kezdőtől a középfokú szintig és még tovább viszünk. (A1-B2) Kezdőket, ismétlőket, utazókat, nyelvvizsgázókat és érettségizőket tanítunk.
 5. Tanuljspanyolul szókártyacsomagokból sok ezer szóval! – A Quizlet alkalmazásban, a legtöbb tartalmunkhoz szókártyacsomagot kapsz,amit akár a telefonodra is lementhetsz.
 6. Tanuljlebegő szókártyákkal! – Nem kell többet szótáraznod. Minden spanyol szó fölött, megjelenik egy lebegő szókártya a szó jelentésével, és a kiejtésével.
 7. Spanyol tanulás játszva, szórakozva! – Több, mint 400 szórakoztató feladatot kapsz.Úgy ragad rád a nyelv, mintha te is külföldön lennél.
 8. Spanyol nyelvtanulás saját készítésű videó és audió tartalmakkal! – Több, mint 250 magyarázó és gyakorló videó, és audió anyagot készítettünk a leckékhezés a több ezer példamondatunkhoz.
 9. Vállald be a 800 szavas kihívást! – Tanuld meg a 800 leggyakoribb spanyol szót!A kihívásban minden hétköznap megtanítunk neked 6 db szót 26 héten át.
 10. Easy Spanish videók magyarfelirattal! – Tanulj a spanyol és mexikói utcákon úgy,
  mintha te is ott lennél. (spanyol és magyar feliratozással).

Spanyol nyelvtanulás próbaidős regisztráció:

Ha még nem vagy aktív tanulónk, akkor próbáld ki a nyelvoktató rendszerünket és az élményanyagainkat 3 napos próbaidővel. Kattints ide! >

Olvasd el, hogy mit írtak rólunk, milyen véleményeket, visszajelzéseket kaptunk a korábbi tanulóinktól! Kattints ide! >

Írj üzenetet! / Szólj hozzá!