Online Spanyol, Spanyol Percek – spanyol nyelvtanítás. – Melyiket válasszam?

Az Online Spanyol oldaluk mellett nemrég elindítottuk a Spanyol Percek levelező nyelvoktató anyagaink küldését. A spanyol nyelvtanításra melyik anyagunkra iratkozz fel, mit fogsz kapni és kinek ajánljuk? Erről szól ez a bejegyzésünk.

Spanyol Percek INGYENES, vagy Online Spanyol?

FunkciókSpanyol Percek
INGYENES
ONLINE SPANYOL
(korlátlan hozzáférés)
Social videók, szótanítás
Élményspanyol anyagokízelítő
Spanyol nyelvi oktató anyagokízelítő
Friss híreink (blog)
Nyelvi játékokheti 1db
400+ feladat, kvíz
Spanyol nyelvtanfolyam
100+ lecke
Saját készítésű audio és videó tartalmak
Lebegő szókártyák3000+ szókártya
Kvízek a leckékhez, fejezetekhez
Quizlet szókártyacsomag
Videóklipek
36 videóklip
Easy Spanish nyelvoktató videók
25 videó
800 szavas kihívás
6 hónapos program
Leggyakoribb mondatok
500+ mondat
Chat GPT ‘MI’ kurzus
16 lecke
Nyelvtanári segítség
Nyelvtanári konzultáció, beszélgetés
Motivációs rendszer (olajbogyók)
Technikai segítségnyújtás
Telefonos ügyfélszolgálat
INGYENES9.900Ft/hó

Spanyol nyelvtanítás – Melyik feliratkozást kinek készítettük?

Spanyol Percek INGYENES feliratkozás:

A Spanyol Percek INGYENES tartalmunkat azoknak készítettük, akik még csak most ismerkednek a spanyol nyelvvel, akik még csak barátkoznak a gondolattal, hogy valamilyen formában jó lenne spanyolul tanulni. Az anyagainkat teljesen ingyenesen küldjük email formában. Ezek elsősorban a social platformokra készült ingyenes anyagaink és az ingyenes blog bejegyzéseink. A közösség oldalak elég korlátozottan és rendszertelenül juttatják el a feliratkozóinkhoz ezeket az anyagokat. Ezért email formájában közvetlenül elküldjük, így a listánkon lévők nem maradnak le róluk.

Az Online Spanyol nyelvtanítás, nyelvoktató rendszer és nyelvtanfolyam:

Az Online Spanyol oldalunk az „anyahajónk”. Végül minden spanyol tartalmunk bekerül olyan, mint egy kisgömbőc. Néhány évvel ezelőtt elkezdtük írni és azóta csak hízik és hízik. Minden leckével, minden élményanyaggal, amiket hetente készítünk, egyre nagyobb és egyre változatosabb. Az Online Spanyol oldalunkat azoknak készítettük, aki komolyan szeretnének tanulni, akik rászánják az időt, akik folyamatosan szeretnének haladni a spanyol nyelvtanulással.

Ez az oldal tartalmazza a teljes spanyol nyelvtanfolyamunkat kezdő szinttől egészen középszintig. A spanyol ABC-től, az A1-es szinttől indulunk és több, mint 100 leckén, többszáz játékos feladaton és kvízen keresztül eljuttatunk a B2-es szintig. A tanulást lebegő szókártyák, Quizlet szókártyacsomagok, motivációs rendszer és spanyol élményanyagok teszik gazdaggá és élvezetessé.

Az Online Spanyol oldalunkon korlátlan hozzáférést tanári segítséget és óriási tartalmat biztosítunk a tanulóinknak havi előfizetői rendszerben. Amíg aktív tanulónk vagy, addig minden korábbi tartalmunkhoz hozzáférsz.

Spanyol tanítás: Spanyol Percek INGYENES

Írj üzenetet! / Szólj hozzá!