Spanyol nyelvtanfolyamok 2024-ben

Az új év mindig egy új kezdet. A vállunk fölött egy hanyag mozdulattal magunk mögé hajítjuk a múlt év hibáit, az elmaradásainkat, a frusztrációnkat, megrázzuk magunkat és tiszta lappal indulunk.
Ilyenkor megtelnek az edzőtermek, elővesszük a nyelvkönyveinket, letesszük a cigit, és megfogadjuk, hogy idén kitartóbbak és szorgalmasabbak leszünk, mint eddig bármikor. Te is így vagy ezzel?

Én ma reggel ráálltam a futópadra, gabonapelyhet reggeliztem gyulai kolbász helyett, utána kitakarítottam az email fiókomat és leültem a laptop elé hogy nekilássak az Online Spanyol oldalunknak.

Te mit fogadtál meg 2024-re? Megtanulod a spanyol nyelvet?
– Érdekel a HIPERSPANYOL, ahol hipersebességgel tanulhatsz meg spanyolul beszélni? (infók a levél végén)


Ne maradj le, indulunk!

Ha még nem vagy aktív tanulónk, akkor regisztrálj most és kezdd el még ma a nyelvtanfolyamunkat! Regisztrált tanulóként azonnal hozzáférsz minden nyelvoktató, és minden ÉlménySpanyol szórakoztató anyagunkhoz.

spanyol kezdőknek
Spanyol kezdőknek és haladóknak az Online Spanyol tanfolyamunkon.

Élményalapú nyelvtanulás szórakoztató módon:

Az Online Spanyol oldalunkon azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy szórakoztató módon, izgalmasan, játékosan, élményszerűen tanítjuk meg neked a spanyol nyelvet.

Ehhez rengeteg videót, játékot, grafikai és audió anyagot gyártottunk az elmúlt években. A visszajelzések azt igazolják, hogy sikeresen működnek ezek a nyelvoktató tartalmaink. Olvasd el a visszajelzéseket, melyeket a tanulóinktól kaptunk!

Bárhol, bármikor, korlátlanul:

Mindezt úgy, hogy ne kelljen senkihez alkalmazkodnod sem időben, sem térben. Akkor tanulhatsz, amikor neked a legalkalmasabb és ott, ahol neked a legkényelmesebb. Annyit, amennyit csak bírsz, hiszen az aktív regisztrált tanulóink korlátlanul hozzáférnek minden anyagunkhoz. 

Két évvel ezelőtti fix árakon:

Tavalyelőtt, 2022-ben is ennyi volt a havidíj, mint most. 2023 év elején 50%-ot emelnünk kellett, de év végéré, a tanulóink számának köszönhetően ismét sikerült visszaállnunk a két évvel ezelőtti havidíjra, ami már jóval kevesebb, mint naponta egy buszjegy ára.

Így 2024-et is változatlan 2022-es havidíjjal indítjuk. Érdemes továbbá azt is tudnod, hogy aktív tanulónak soha nem emeljük a havidíjat a tanulási ideje alatt. 


Egy kis visszatekintés 2023-ból:

Folyamatosan fejlesztjük az Online Spanyol oldalunkat. Mindig jönnek új funkciók, új tananyagok, új élményelemek. Egy picit visszanézve idézzük fel, hogy mi került be az oldalba 2023-ban:

 • középfokú szintig elkészült a „Spanyol nyelvleckék” tanfolyamunk
 • több tucat új spanyol nyelvű videóklip került feldolgozásra,
 • új Easy Spanish és Super Easy Spanish videókat hoztunk,
 • elkészítettük a ChatGPT „Mesterséges Intelligencia” kurzusunkat, 
 • TikTok videók tucatjait készítettük el,
 • elindítottuk a Spanyol Percek levelező listánkat,
 • elindult a „Megtörténhet” ÉlménySpanyol rovatunk,
 • új funkcióként „Saját szótár”-t kapott minden tanulónk
 • rengeteg új játékot készítettünk,
 • több, mint 40 új Quizlet szókártyacsomaggal bővítettük a szójegyzékünket,
 • több, mint 180 új bejegyzést készítettünk. Két naponta egyet, ezzel majdnem megdupláztuk a tartalmunkat. + a spanyol percek anyagaink + a social media tartalmaink.
  Összeségében mondhatom, hogy kb. naponta készült új tartalom (blog bejegyzés, tananyag, videó, játék, stb…)

2024-ben jön: a HIPERSPANYOL !!!

HiperSpanyol

Az év elején bedurrantjuk a rakétáinkat. Hamarosan indul a HIPERSPANYOL nyelvtanfolyamunk.

Itt hipersebességgel megtanulhatod azokat a nélkülözhetetlen mondatokat, amikkel alapvető szituációkban találkozhatsz egy spanyol nyelvterületen.

Ha nem érdekel a nyelvtan, ha minél előbb, azonnal beszélni akarsz, akkor a „HiperSpanyol tanfolyamunk” neked készült. A szavak és a nyelvtan pedig úgyis ragadni fog rád.

Írj üzenetet! / Szólj hozzá!