Fontos változások az előfizetésben!

2024.01.31-től 2024.03.01-től a Paylike fizetési szolgáltató nem fogadja a magyarországi tranzakciókat.
Ha még te is a Paylike fizetési módot használod, akkor nem fog működni az előfizetésed, inaktívvá válik a tanulói tagságod, nem fogsz hozzáférni a tananyagainkhoz.
Ha a Stripe fizetési szolgáltatón keresztül fizettél, akkor hagyd figyelmen kívül ezt a figyelmeztetést, rád nem vonatkozik.

A Dán pénzügyi szolgáltató, a Paylike végleg kivonul Magyarországról és Európa nagy részén megszünteti a tevékenységét. Ezért fizetési szolgáltatót kellett váltanunk.
Egy amerikai multinacionális pénzügyi szolgáltató rendszerét választottuk, ez a Stripe. Írországban van az európai leányvállalata, és szerencsére már nagyon elterjedt Magyarországon is.

Ha a továbbiakban is szeretnél velünk tanulni, akkor neked is át kell állítanod az előfizetésedet a Stripe szolgáltatóhoz, mert csak így tudjuk a jövőben fogadni a havidíjadat. Ezt néhány kattintással megteheted, részletesen leírtuk, hogy hogyan. (Az elmenyspanyol.hu oldalunk tanulóinál ugyanezeket a lépéseket kell megtenni.)

Először is ellenőrizd, hogy melyik fizetési szolgáltatót használod, ha a „Paylike”-ot látod, akkor váltanod kell!

Fizetési szolgáltató váltás 5 egyszerű lépésben:

1. Az oldalra való belépés után kattints a „A Fiókod / Előfizetéseid” menüpontra!

2. Az előfizetéseidnél kattints az aktív státuszú előfizetésed mellett található „Megtekintés” gombra.

3. Az előfizetésed oldalon, ha látod a „Paylike” feliratot, akkor kattints a „Fizetés módosítása” gombra!

Ha kikapcsoltad az „Autómatikusan megúluló” fizetési funkciót, akkor ideiglenesen kapcsold vissza, hogy lásd a fizetési módot és ha kell, akkor módosíthasd!
Ha 2023 november 15. után regisztráltál, akkor te már valószínűleg a Stripe fizetési szolgáltatót használod.

4. Változtasd meg a fizetési módot!

A pénztár oldalon jelöld be a „Fizetés bankkártyával (Stripe)” fizetési módot!
Stripe fizetési szolgáltató űrlapján add meg a kártyaadataidat.
Ne aggódj, biztonságos, titkosított a felület és még mis sem kapjuk meg ezeket az adatokat. Ha bármi problémád, kérdésed, kételyed támad, akkor hívj minket a feltüntetett telefonszámod és készséggel segítünk, válaszolunk.
Kattints a „Fizetési mód megváltoztatása” gombra!
A „Korábbi (elavult) fizetési mód (Paylike)” funkciót 2024.01.31-én kikapcsoljuk, így az februártól már nem fog megjelenni.

5. Bankártya hitelesítése

Ha az előfizetésed fordulónapja még nem érkezett el, akkor tudomásunk szerint nem fog levonni a rendszer a kártyádról semmit, nem kell fizetned, de lehet, hogy a bankkártyádat hitelesítened kell. A hitelesítést a bankod mobilalkalmazásával, vagy a telekóddal teheted meg, amit használni szoktál online vásárláskor.

Írj üzenetet! / Szólj hozzá!