HiperSpanyol: új lecke, ez már a 13.

Elkészült egy új leckénk a HiperSpanyol nyelvtanfolyamunkhoz, ahol kész példamondatokkal, mondatpanelekkel tanulhatsz meg spanyolul. Ez alkalommal egy egyszerű ismerkedési szituációt mutatunk be egy 10 perces videón keresztül.

Több mint 50 egyszerű kifejezés az első spanyol beszélgetésedhez

Ez a címe a „4. fejezet: Családi baráti kapcsolatok” legújabb leckénknek.

Ezt a videót három helyen is megtalálod az Online Spanyol oldalunkban. A „Spanyol nyelvleckék” tanfolyamunk első fejezetében a bemutatkozásnál említjük meg először, majd az ÉlménySpanyol Super Easy Spanish kezdőknek kategóriánkban tűnik fel, végül itt, a „HiperSpanyol” tanfolyamunkon egy leckében. Zseniális anyag a kezdők részére.

Pau és Juanjo 10 perces beszélgetését hallgathatod meg a lecke videójában. A Videót spanyol és magyar nyelven is feliratoztuk, így pontosan követheted és gyakorolhatod a kiejtést.
A beszélgetés mondatait a videó alatt leírtuk és lefordítottuk, de a videó miatt ezekről külön már nem készítettünk hangos mondatokat.
A párbeszéd alatt egy szójegyzéket, Quizlet és Saját szótár csomagot és játékokat találsz a szavak és a kifejezések gyakorlásához.

A leckék a regisztrált tanulóink már azonnal elérik. Ha nem vagy még regisztrált tanulónk, akkor ne késlekedj, jelentkezz most és élvezd a szórakozva tanulást!

Írj üzenetet! / Szólj hozzá!