Spanyol mini tanfolyam: Névelők és Főnevek

Kedves látogatónk! Egy újabb videós anyaggal bővült a Youtubeos minitréningünk. Ez lecke a spanyol nyelv sajátossága szerint a főnevek nemeiről és a hozzájuk tartozó névelőkről szól.

INGYENES YouTube spanyol nyelvtanfolyam (mini tanfolyam)

Néhány hete elindítottuk ezt a sorozatot, csak nem vertük nagydobra. Segítség lehet a kezdőknek, ill. azoknak, akik most keresnek nyelvtanfolyamot. Egy pici betekintést is enged a munkánkba. Ha ennél többet szeretnél, próbáld ki 3 napig 1Ft-ért az Online Spanyol oldalunk!

A YouTube mini spanyol nyelvtanfolyamunkba az első fejezetünk videói fognak felkerülni. Ezzel a mostani videóval ez már az ötödik lecke.

Névelők és főnevek a spanyol nyelvben

Nézd meg az alábbi videót! Egészen biztos, hogy elsőre gyorsnak fogod találni, de pont az a jó ezekkel a videókkal, hogy bármikor megállíthatod, visszatekerheted, újranézheted.
Nézd meg többször is, állítsd meg, értelmezd, memorizáld és ha kérdésed van, akkor írd meg nekünk, kérdezz bátran!

Átvesszük a hímnemű és a nőnemű, at egyesszámú és a többesszámú spanyol névelőket és főneveket. Megtanítjuk, hogy hogyan ismerheted fel, hogy mikor hímnemű és mikor nőnemű egy főnév. Szót ejtünk néhány kivételről is.

Az Online Spanyol oldalunkra beregisztrálva Alvaro segít a szavak kiejtésében, lebegő szókártyákkal segítünk az ismeretlen szavak fordításában, játékokkal gyakorolhatod a tanultakat és Quizlet szókártyacsomaggal bővítjük a szókincsedet.

Az INGYENES YouTube mini tanfolyamunk itt találod >>
Ha további információt szeretnél kapni az oldalunkról, akkor ezt olvasd el >>

Jó szórakozást és jó tanulást kívánunk!

Írj üzenetet! / Szólj hozzá!