Feliz Año Nuevo – Boldog Új Évet Kívánunk!

Év végén számot vetünk a búcsúzó évről és már tervezzük az újat. Nekünk ez az év, az Online Spanyol oldalunk megszületését, indulását jelentette. Nézzük vissza egy picit, hogyan is kezdődött, hol áll most és hová tart ez a történet.

Miért és hogyan indítottuk el az Online Spanyol oldalunk?

Lia:
Évekig éltem Mexikóban, ott érettségiztem és a szívem egy része ma is szombrérót és poncsót visel. A középiskolában kézzel-lábbal mutogatva, 100% élményalapon tanultam meg a spanyol nyelvet.
Itthon 30 évig dolgoztam az idegenforgalomban, így tartottam fenn a kötődésem a spanyol nyelvterületekkel. Mellette spanyol nyelvtanárként dolgoztam, ami a pandémia miatt fő tevékenységemmé vált
.

Laci
30 évig dolgoztam a szórakoztatóiparban, ami mellett online marketingesként, weboldalak készítésével foglalkoztam. Kedvenc területem a hatástöbbszöröző rendszerek építése. A pandémia miatt nekem ez lett a fő tevékenységem.”

Liának közösen indítottuk el 2020-ban a spanyoltanár.hu oldalt. Az ő élményalapú oktatási módszere, a weboldala, a személyisége akkora siker lett, hogy két hét alatt megtelt a naptára. Reggeltől estig tanított és már nem tudott több tanulót vállalni, pedig igény még bőven lett volna rá.

Itt kapcsoltuk be a hatástöbbszörözést. Jött az ötlet, hogy készítsünk egy olyan weboldalt, amin keresztül egyszerre sokkal többen tanulhatják a spanyol nyelvet ezzel a módszerrel, a kipróbált és bevált eszközeinkkel. Ez lett az onlinespanyol.hu, amit azóta is szívvel-lélekkel készítünk.

Az Online Spanyol oldal 2021-ben

A nyelvoktató oldalunk üzleti modellje az volt, hogy a tanulók egy magántanárhoz, vagy egy nyelviskolai tanfolyamhoz képest sokkal olcsóbban, sokkal megfizethetőbb módon jussanak hozzá a minőségi nyelvtanuláshoz. A havi tagsági díjért időben és tartalomban korlátlan hozzáférést biztosítunk. Az előfizetés automatikus, havonta ismétlődő, mindössze egyszer kell beállítani egy arra alkalmas bankkártyával (ez az előfizetés az oldalon bármikor leállítható és újra indítható).

2020 október 25-én regisztráltuk be az onlinespanyol.hu domain nevet. Ez év, 2021 február 20-án telepítettük fel a tárhelyünkre az oldalunk motorját. Rá öt hónapra, július 20-án, 14 óra 32 perckor érkezett meg az első regisztrált tanulónk, aki a mai napig aktív tagunk. Ekkor indult el az oldalunkon a nyilvános regisztráció.

Folyamatosan készítjük az online tanfolyamunk újabb és újabb leckéit, a gyakorló feladatokat, a videókat, a videó feliratozásokat, a szókártyák ezreit, a szócsomagok tucatjait, a nyilvános és a regisztrációhoz kötött bejegyzéseket.

Mit találsz az Online Spanyol oldalunkon?

A legfontosabb a „Tudásbázisunk„, ami nem más, mint a kezdő szintről, lépésről-lépésre vezető nyelvtanfolyamunk. Minden leckénk audio, vagy videó magyarázatot tartalmaz. Magyar nyelven tanítunk, hogy minden érthető legyen a kezdők számára is.
Részletes (szájbarágós) módon magyarázzuk el a nyelvtani szabályokat.
A leckék szavait szókártya csomagokban kapod meg, amiket a világ leghíresebb tanulókártya alkalmazásában, a Quizlet-ben állítjuk össze.
Minen leckéhez szórakoztató, játékos gyakorló feladatok készítünk, amiket a rendszer automatikusan javít, így olyan, mint ha ott ülnénk melletted.

A „Témakörök” menüpontunkban olyan spanyol tartalmakat készítünk, melyekből élmény a tanulás. Ilyenek a világsztárok zenei videoklipjei, amelyeket lefordítunk, szótárazunk és feliratozunk, hogy egyszerre lásd a spanyol és a magyar szöveget.
Ilyen élményanyagunk továbbá az „Easy Spanish” videosorozat, amely az utca emberével beszélget. Ezeket a beszélgetéseket is lefordítva, feliratozva, szótárazva kínáljuk.

Bárhol az Online Spanyol oldalunkon, ha egy spanyol szó fölé viszed az egered, vagy mobilkészüléken megbököd a szót, akkor megjelenik egy „Lebegő szókártya” a szó jelentésével, kiejtésével. A spanyol szavak kiejtésében spanyol anyanyelvi (gépi) munkatársunk, Alvaro lesz a segítségedre.

A nyelvtudás, a beszédkészség alapja a szókincs. Mi az Online Spanyol oldalon nagyon rámegyünk a szókincsépítésre. Nem csak a tanfolyam leckéiben, és nem csak a Témakörök anyagaiban, henem egy külön fejezetben foglalkozunk a szókincsed bővítésével. Ez a „800 szó kihívás„. Összeállítottuk a világ leggyakrabban használt szavaiból azt a 800 szót, amit feltétlenül tudnod kell az alapokhoz. Ezeket a szavakat 6 hónap alatt heti 30 szavas (napi 6 szó) csomagokban adagoljuk.

És a fent leírtak még nem minden…
Ha még nem vagy tanulónk, akkor regisztrálj és fedezd fel az Online Spanyol oldalunk részleteit!

Feliz Año Nuevo – Boldog új évet kívánunk!

Milyen lesz az új év? Mi várható tőlünk az új évben?
Rengeteg anyagunk, ötletünk és tervünk van még a fiókban, amik arra várnak, hogy elkészítsük, megvalósítsuk őket. Tudjuk, hogy a kitartó és lelkiismeretes munka nekünk készítőknek és neked a tanulóak is meghozza az eredményét.

Folytatjuk a leckéket, a játékokat, a szócsomagokat, a videókat, a feliratozásokat. Tervezünk interneten kívüli rendezvényeket, és élő videós eseményeket, ezekről információt a későbbiekben nyújtunk.

Kívánjuk neked, hogy egészségesebb, örömtelibb, élmény- és tudásgazdagabb, színesebb, és vidámabb legyen az új éved az ideinél! Kívánjuk, hogy valósítsd meg az álmaid, vagy lépésről-lépésre kerülj közelebb hozzájuk. Mi azon leszünk, hogy segítsünk ebben!

Baráti öleléssel: Lia és Laci

Írj üzenetet! / Szólj hozzá!