Beszélgess, tanulj, kérj segítséget, gyakorolj, kötetlenül, élőben! Egyeztess egy időpontot, amikor online csatlakozva, videós kapcsolaton keresztül kapsz segítséget Liától. A tanári korrepetálás 45 perces és privát, vagyis csak ti ketten lesztek rajta.

Olajbogyóid jelenlegi száma:

0 Olajbogyó

Az online konzultáció ára 3500db olajbogyó
Sajnos jelenleg kevés olajbogyóval rendelkezel a konzultáció igényléséhez.
(Tipp: Ha már vásároltál olajbogyókat, és valójában több van csak nem frissült az oldal, akkor lépj ki az Online Spanyol fiókodból és lépj vissza, így frissülnek az adataid.)


Vásárolj további olajbogyókat!

“Beszélgess Liával” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Szervusztok!
  Ősszel poénból kezdtem bele ebben az egészbe, de gyorsan magával ragadt. 50 évesen már nem könnyű, amúgy sem vagyok egy idegennyelv-zseni. Ennek ellenére, önnmagamhoz képest nagy tempóval kezdtem az elején, aminek az is volt az oka, hogy sajnos/szerencsére több mint egy hónapig nem dolgoztam. Az oldal összeállítása nagyon tetszik. Egy észrevítel miatt írok most. Rengeteget megyek autóval, és amúgy is sok olyan helyzet van az életemben, amikor csak fizikailag vagyok lefoglalva, az agyam pedig üresjáratban van. Nagyon jó lenne, ha lenne egy olyan rész, ahhol az adott fejezet összes hangfile-ja egy helyen meglenne, és bármelyiknél elindítva autómatikusan játszaná le az utána következőket.
  Itt ugyanis csak (elvileg) ismert szavak szerepelnek, és (nekem biztos) sokat segítene. Vezetés közben nem lenne szerncsés, ha sorban indítgatnám a néha csak 2-5 másodperces hanganyagokat. Így viszont akár órákon át szokná a fülem a spanyol szavakat. Próbáltam keresni pici gyerekeknek szóló meséket, de egyrészt nem igazán találtam, másrészt, még abban is sok volt az idegen szó. Ezt megint nehéz a kocsiban kikeresni….
  Remélem érthető volt, amit próbáltam leírni, ha pedig nyitott kapúkat döngetek, akkor segítsetek, mert ezt így nem talaltam az oldalon!
  Köszönöm
  Miklós Ferenc

  • Kedves Ferenc!
   Szuper ötlet a fejlesztésre, a jövőben meg fogjuk valósítani. Az oldalon bárhol találsz hanganyagot, le tudod tölteni. Ha a lejátszó ikonra jobb egérgombra kattintasz (vagy a lejátszó jobb oldalán a lejátszó beállításokra), akkor akkor le lehet tölteni az adott hangfájlt.
   Olyan menüpont, gyűjtemény, ahol csak ezeket lehet letölteni valóban nincs, de gondolkozom rajta, hogyan lehet jól megoldani.
   Javaslom a Quizlet használatát az utazásaidhoz. Le tudod tölteni az egyes szókártyacsomagokat és menet közben is tudod hallgatni gyakorolni őket.
   Köszönjük a visszajelzésed és további jó tanulást és jó szórakozást kívánok az oldalunk használatához!
   Baráti üdvözlettel: Laci

Írj üzenetet! / Szólj hozzá!