Visszatérünk az OnlineSpanyol oldalunk blogkezelőjébe

A külső oldal funkcióját ismét átveszi a saját blogtárunk. Az Online Spanyol és az Élmény Spanyol oldalunk friss híreit ezentúl is itt fogod elérni ebben a menüpontban, itt követheted az eseményeket, a friss blog bejegyzéseket.

Valamikor az év elején adtuk át a blogkezelésünket a https://onlinespanyol-elmenyspanyol.blogspot.com/ oldalnak. Vagyis, ezen a közös felületen mentek az OnlineSpanyol és az ÉlménySpanyol oldalunk friss hírei.
Azt gondoltuk, hogy mivel minkét oldal azonos tartalommal rendelkezik, ezért egyszerűbb lesz egy közös felületen megjeleníteni az információinkat. Nem így lett. Nem szerettétek, nem használtátok, és így a blogbejegyzések is elmaradtak, egy idő óta már nem írtunk új bejegyzést. Ezért a külső blogot megszűntetjük és visszatérünk a jól bevált oldalbejegyzéseinkhez.

A spanyol tanulással kapcsolatos hírek eddig is eljutottak hozzátok. A hírleveleinken, a videókon, a közösségi média posztjainkon keresztül, de mégiscsak jobb, ha egy dedikált, egy hivatalos felületen jelennek meg ezek az információk.

Annyit még érdemes lesz szem előtt tartani, hogy mivel az ÉlménySpanyol és az OnlineSpanyol oldalunk tartalmilag megegyezik, ezért a bejegyzéseknél a megjelenítjük azokat a linkeket, amik az ÉlménySpanyol felhasználóink számára lesznek fontosak. Ugyan úgy, mint ahogy tettük azt a külső blog oldalon. Vagyis az Élmény Spanyol oldalon nem készül külön blog tartalom.

Írj üzenetet! / Szólj hozzá!