A „Spanyol Percek” első levele

Valójában nem az első, hanem az ÚJ Spanyol percek oldalunkon ez lesz az első levél a feliratkozóinknak. A tartalmat az OnlineSpanyol és az ÉlménySpanyol oldalunk feliratkozói is megkapják. Ha regisztrált tanulónk vagy, akkor kattints az „Élményspanyol” menükategóriában, a „Spanyol Percek” almenübe!

Biztosan te is szereted a spanyol zenéket. Emlékszel, vagy hallottál róla, hogy régebben bakelit lemezekről, utána magnó szalagról, majd később kazettáról hallgattuk a zenéket? Azután jött a CD lemez, az Mp3 fájlok és jelenleg már felhőből érkeznek a dalok. Van aki Spotifyt, van aki AppleMusic-ot és van aki YouTube-ot hallgat.

Lia úgy szokta üvöltetni a telefonját, hogy nem lennék a helyében annak a pici hangszórónak. Azt tudtad, hogy Laci 30 évig, népszerű dj-ként dolgozott?
Szóval nagyon közel áll hozzánk a zenei világ.

Az OnlineSpanyol és az ÉlménySpanyol oldalainkon az élményelemek között van egy „Videóklipek” kategóriánk, ahol népszerű spanyol nyelvű videóklipeket fordítottunk le, és egyszerre tudod követni a spanyol és a magyar feliratot. Dalolva, táncolva a legjobb spanyolul tanulni.

Ezért most hoztunk neked egy könnyűzenei válogatást 2023 szeptemberéből, a legfrissebb és legjobb spanyol videóklipekből. Laci válogatta össze a dalokat. Gondosan ügyelt rá, hogy jól érthető és ismételhető szövegek legyenek. Vannak közöttük lírai és pörgősebb ritmusok, különféle stílusokban, ez Laci (dj) feladata volt.

Írj üzenetet! / Szólj hozzá!