Spanyol nyelvtanulás, spanyol nyelvtanfolyam Jászberény

Spanyol nyelvtanulás, spanyol nyelvtanfolyam, Jászberény és környékén. Jó helyen jársz! Házhoz visszük a spanyol tanulást, ki sem kell mozdulnod otthonról, mégis olyan lesz, mintha Madridban, vagy Mexikóban gyakorolnád a spanyol nyelvet.

Megvan a megfelelő motivációd a spanyol nyelvtanuláshoz? – Szerintünk ezért vagy itt!

Mindig megkérdezzük a tanulóinkat, hogy „neked mi a motivációd„?

 • nyelvvizsgáznom kell (szeretnék)
 • spanyol nyelvterületen kaptam állást
 • szeretnék Spanyolországba, vagy más spanyol nyelvterületre kiköltözni
 • a párom (férjem/feleségem), vagy barátom/barátnőm spanyol anyanyelvű
 • a gyermekem spanyol párt választott
 • munkám, vagy hobbim miatt sokat utazok Spanyolországba, vagy spanyol nyelvterületre

Ezek a legerősebb motivációk, de szoktunk kapni további válaszokat is:

 • valamikor tanultam spanyolul, és nagyon sokat felejtettem, szeretném felfrissíteni
 • szeretem a spanyol kultúrát és mentalitást, ezért szeretném kicsit beszélni is a nyelvet
 • az iskolai oktatás mellé korrepetálásra lenne szükségem, segítségre, magyarázatokra, további gyakorlási lehetőséget keresek

A tapasztalatunk szerint, minél jobban függ a jelenlegi, vagy a jövőbeni életminőséged a nyelvtudásodtól, annál erősebb lesz a motivációd. Minél erősebb a motivációd, annál lelkesebben, szorgalmasabban tanulsz, így kreatívabb és főleg fogékonyabb a leszel.

Spanyol nyelvtanulás - Beszélj spanyol példamondatokkal

Miért velünk tanulj spanyolul? – Élményalapú nyelvoktatás, spanyol nyelvtanulás

Miért mi? Miért tőlünk tanulj? Miben különbözünk más nyelvoktatási rendszerektől, más nyelviskoláktól, más nyelvtanfolyamoktól, más nyelvtanároktól?

Lia Mexikóban érettségizett. A családja tudta, hogy szüksége lesz a spanyol nyelvtudásra, ezért beíratták egy nyelviskolába, de tinédzserként szépen ellógta az óráit. A kiköltözést követően már az első napon az iskolában találta magát anélkül, hogy egy szót is tudott volna spanyolul. Kezdetben mutogatva, később egyre több szót és mondatot megtanulva, abszolút élményalapon szívta magába a nyelvet. Négy évvel később sikeresen teljesítette a vizsgáit.
A saját tapasztalata alapján dolgoztuk ki azt az élményalapú nyelvoktatási tematikát, amit használunk.
Lia adja az oktatási rendszerünk teljes nyelvi tartalmát.

Laci első látásra beleszeretett Liába, és azonnal megkérte a kezét. Lia azonnal igent mondott, és így lett a spanyol nyelvtanítás családi vállalkozás.
Laci mindig is vállalkozó volt. Könyvet írt, egyéni konzultációkat és tréningeket tart mikrovállalkozásoknak. A kedvenc témája a marketing és a hatástöbbszörözési automatizmusok. A spanyol nyelvoktatásban is az informatika és a marketing az ő területe.

Spanyol nyelvtanulás, spanyol nyelvtanfolyam - Liával és Lacival

Az élményalapú spanyol nyelvtanulás – „Játszva tanulod meg a spanyol nyelvet„!

Lia tapasztalati úton, élményalapon tanulta a spanyol nyelvet. Szeretnél te is úgy tanulni, mintha külföldön lennél? Úgy tanulni, hogy maguktól ragadnak rád a szavak és a mondatok?
Az oldalunk két fő részből áll. Az egyik a „Tudásbázisunk„, ami maga a nyelvtanfolyam a 10 fejezetével és több, mint 90 leckéjével, és a másik rész az „Élményspanyol„.
Az ÉlménySpanyol menüben olyan tartalmi kategóriákat találsz, amin keresztül élvezettel, élményszerűen fogod magadba szívni a nyelvet. Játékok, videóklipek, humor, történetek, Easy Spanish videók, amik a spanyol és a mexikói utcákon készültek, stb…
Rengeteg olyan videót és hanganyagot készítettünk, amikkel élménygazdaggá tesszük a tanulásodat.

Az élménypedagógia az aktív cselekvésre épül. A feladatok megoldása során a tanulók megfigyelik, értelmezik a történteket, vagy tanulságokat vonnak le, majd aktív módon felhasználhatják a tapasztalataikat a következő szituációk során. A tapasztalat így épül be tudássá.
A tanítás során az eszközeink és a technikáink célja, hogy olyan élményeket tudjunk teremteni, kiváltani, amiben a tanuló, vagyis te, fizikailag és érzelmileg is részt veszel.
A nyelvtanítási célokat „elbújtatjuk” az élményalapú feladatban. A résztvevő a feladat célja érdekében tevékenykedik és a tanulás e közben, mintegy „mellékesen” történik meg.

Ezért lett a mottónk, hogy nálunk: „Játszva tanulod meg a spanyol nyelvet!”

Tanulj játszva, szórakozva, élményspanyol alapon

Jászberény és környékén is házhoz visszük a spanyol nyelvtanfolyamot, a nyelvtanítást, vagy a nyelvgyakorlást. – Mit jelent ez?

Nem kell elmenned a nyelvtanfolyamra, mi „megyünk” hozzád. Nem kell tanárt fogadni, nem kell takarítani, nem kell kiöltözni, nem kell időben alkalmazkodni. Csak egy dologra lesz szükséged: internet kapcsolatra.

Regisztrálsz az oldalunkra és korlátlan hozzáférést kapsz a tartalmainkhoz. Akkor és annyit tanulsz, annyit foglalkozol a nyelvtanulással, amennyit az időd engedi, akkor, amikor az időd engedi és ami a legjobb, hogy ahol az időd engedi. Bárhol, bármikor, bármennyit!

Ha most 2000 előtt lennénk, akkor küldenénk neked egy hatalmas, több kötetből álló nyelvkönyv sorozatot, egy csomó munkafüzetet és egy hatalmas DVD csomagot. Ezt nem csak egyszer kapnád meg, hanem minden hónapban küldenénk neked a friss leckéket, az élményanyagokat, a gyakorló füzeteket, a friss DVD-ket. Eltelt 25 év és mennyivel jobb ezt így online megtenni.

Spanyol tanulás - Tanulj bárhonnan, bármikor spanyolul

Ezeket mind megkapod az Online Spanyol oldalon a korlátlan hozzáféréseddel:

 • Az oldalunkon elvégezhetsz egy komplett spanyol nyelvtanfolyamot a kezdő szinttől egészen a középfokig.
 • Az alapoktól indulunk és 10 fejezeten keresztül, több mint 90 leckében tanítunk téged.
 • Többszáz hanganyagot és saját gyártású videót kapsz a leckéinkhez és az élményanyagainkhoz, a spanyol nyelvtanuláshoz.
 • Több, mint 400 játékos feladatot és quizt készítettünk, amikkel gyakorolhatod a szavakat és a leckéket.
 • Spanyol nyelvtanulás több ezer szókártyával, többszáz szókártyacsomaggal (több, mint 3000 szó)
 • Lebegő szókártyákat kapsz az oldalunkon: Ha egy spanyol szó fölé viszed az egered, akkor megjelenik egy lebegő szókártya a szó jelentésével, a kiejtésével és a ragozásával.
 • Élményspanyol tartalmakat: videóklipeket, Easy Spanish videókat, humort, játékokat, leggyakoribb mondatokat.
 • „ChatGPT MI” kurzust: a mesterséges intelligencia használatához a nyelvtanulásra.
 • 800 szavas kihívást: ahol megtanítjuk neked a leggyakrabban használt 800 spanyol szót.
 • Spanyol Percek sorozatot: amiben hetente küldjük a friss anyagokat a feliratkozóinknak.
Az oldalunkon több mint 300 nyelvoktató oldalt találsz

Online spanyol nyelvtanulás, ahol soha nem hagyunk magadra!

Az oldalunkon bármikor kérdezhetsz. Próbáltunk mindent úgy megírni, hogy a legaprólékosabban magyarázzunk, megmutassunk, példákkal illusztráljuk, de bármikor lehet olyan, hogy valami nem tiszta számodra. Addig ne menj tovább, amíg nem tisztáztuk. Ezért van minden leckénk, minden anyagunk alatt hozzászólási lehetőség. Az itt feltett kérdéseidre Lia a legrövidebb idő alatt válaszol.

Kérhetsz személyes konzultációt. Akár gyakorlásra, akár kérdések tisztázására. Ezt a Lia segít menüpontunk alatt találod.
Ha technikai kérdésed van, ha elakadtál valahol az oldal használatával, vagy a fiókoddal, az előfizetéseddel kapcsolatban, akkor pedig Lacit tudod hívni munkaidőben és készségesen segít neked.

Egy a lényeg, soha nem fogod úgy érezni, hogy magadra maradtál, mi mindig ott leszünk melletted!

Nem hagyunk magadra a spanyol tanulásban

Kinek ajánljuk – neked való ez a tanulási forma?

A tanagyagunkkal az A1-es kezdő szinttől B2-es középfokú szintig viszünk, de gyakorlásra, tudásfelfrissítésre is használhatod.

Neked ajánljuk az oldalunk, …

 • ha nincs időd nyelviskolába járni 
 • ha nincs lehetőséged rendszeresen nyelvtanárhoz járni 
 • ha éjszakánként, vagy a hajnali órákban szeretnél tanulni 
 • ha nem tudod előre kiszámítani, hogy mikor fogsz ráérni a tanulásra 
 • ha utazás közben szeretnél tanulni 
 • ha külföldről szeretnél tanulni 
 • ha intenzíven szeretnél haladni, megfizethető áron
 • ha ráérősebben szeretnél tanulni
 • ha szeretnél szórakozva tanulni 
 • ha szeretnél élvezetesen és érthetően tanulni 
 • ha nyitott vagy a technikai újdonságokra 
 • ha kevesebb anyagi áldozattal szeretnél minőségi oktatást kapni
Saját készítésű audió és videó tartalmak

Ezeket mondták rólunk a tanulóink: – köszönjük!

Néhány visszajelzést kiemeltünk, (de ezeknél sokkal több van a „Rólunk írták” menüpont alatt): mindig hálásak vagyunk a visszajelzésekért!

„Bátran ajánlom bárkinek! Most elsősorban a hozzám hasonlóknak, akiknek célja a nyelv társalgási szintű elsajátítása, hobbiból.
A legjobb, hogy te magad határozod meg, milyen sebességgel szeretnél tanulni. A leckék valóban játékos módon tanítják meg a nyelvet, a szókártyákkal pedig rendesen be lehet gyakorolni a szavakat. Ha valami nem megy, visszatérsz rá. Nem egy száraz, csupa nyelvtan “legyünk már túl a nyelvvizsgán” oktatási csomagot kapsz, hanem olyat, amivel megérteted magad egy spanyol ajkú társaságban. Lia és Laci bármiben segítenek, bátran fordulhat hozzájuk az ember, nagyon kedvesek.
Külön pluszként emelném ki a 3 napos próba tagságot, ahol 3 napon keresztül a teljes hozzáférést megkapja az ember, így megnézheti, kipróbálhatja az oldalt és eldöntheti, hogy jó-e ez neki. Zseniális. Köszönjük! „
Pesti-Varga Péter
„Sziasztok, nagyon örülök, hogy megtaláltam az OnlineSpanyol-t. Nagyon tetszik, könnyű használni, érthetőek a magyarázatok. És külön öröm, hogy bármikor rendelkezésemre áll. (Rendszerint hajnalban érek rá.) Naponta min 40 percet szánok rá, de valamivel mindig több lesz. Mindig a videókkal zárom a tanulást. Köszönöm nektek, élmény tanulni!„
Puskás Zsuzsa
„Nagyon tetszik a program! Eredetileg napi egy órát terveztem tanulni, de már 2 órája itt ragadtam. Érdekes, átlátható, logikus. És persze élményszerű.”
Száraz Andrea
„Szuper az oldal. Van egy alkalmi munkám itt Cancunban, mojitot árulok. Már egyedül vagyok hagyva, ami azért jó, mert tudok gyakorolni… Sokat segít az oldal és az ára is nagyon korrekt, köszönöm.”
Maros Katalin Tamara
„Azt hiszem, függő lettem. Jól összerakott anyagok, szuper játékok, szókártyák. Csak így tovább!„
Cseh Anita
„Egyedülálló, fantasztikusan jó! Olyan, mint ha mindig melletted lenne egy tanár, akivel akkor tanulhatsz, amikor akarsz és azt, amit éppen szeretnél. El vagyok ragadtatva, gratulálok hozzá!”
Bata Piroska
„Sziasztok! Nem tudom jobban megfogalmazni, mint hogy “beszippantott” a tanulás! A tervem az volt, hogy heti 2-3 órát tanuljak, de ebből napi 1 1/2-2 óra lett! Nagyon tetszenek a leckék és a gyakorló feladatok is. Levezetésként mindig megnézek egy-egy videóklipet. Valóban minden megvan, hogy élmény legyen a tanulás!”
Szilva Ildikó
„Kezdő szinten a napokban regisztráltam az online spanyol oldalatokra. A módszer nagyon tetszik, tényleg élmény a tanulás.”
Rényi Zsuzsanna

Bármikor elkezdheted, lemondhatod, szüneteltetheted:

Az Online Spanyol oldalunk havi előfizetési rendszerben működik. A fizetés pillanatától kezdve, azonnali és egy havi hozzáférést biztosít az oldalunk a teljes tartalmához. Az előfizetésedet bármikor leállíthatod, kikapcsolhatod, vagy szüneteltetheted.

Az első jelentkezésedkor választhatsz próbaidőt. A próbaidő 3 napig tart és egy minimális regisztrációs összeget kell csak fizetni érte. A próbaidőt is bármikor leállíthatod, ekkor nem indul el az előfizetés. A próbaidő lejárta után a rendszer automatikusan elindítja a havi előfizetésedet.

Az előfizetésedet (Mastercard, vagy Visa) bankkártyával tudod rendezni. A fizetés a Paylike online bankon keresztül történik. Ha elakadsz, vagy bármi gondod, kérdésed van, telefonon hívhatod Lacit, vagy a Paylike magyarországi, magyar nyelvű ügyfélszolgálatát!